IMG_9168.JPG

Friluftsskolen i Kristiansund på Bremsneshatten.

Friluftsskolen

Friluftsrådet er et ferietilbud for 10-13-åringer, og målet med Friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv.

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet med hovedfokus på 10-13-åringer og arrangeres på dagtid over tre til fem dager. Noen ganger inkluderes én overnatting. Målet med Friluftsskolen er å gi barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv, og Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og ha lav deltakeravgift. Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund og arrangeres over hele landet.

Kristiansund og Skaret

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal arrangerer Friluftsskoler flere ganger i året. I sommerferien og høstferien holder vi til på Viken Gård og andre steder i Kristiansund, og i vinterferien har vi base på Skaret i Fræna. Sjekk "Påmeldinger" for påmelding og informasjon om kommende Friluftsskoler. 

Mange aktiviteter

Aktivitetene vil variere med årstid, vær og føre, men typiske aktiviteter om sommeren er fotturer, bål- og matlaging, klatring, sporing av dyr, kajakkpadling, fisking og strandekskursjoner. Om vinteren er det ski, skøyter, trugeturer og isfiske. På alle friluftsskolene er vi opptatt av at barna skal føle seg trygge og sett, og vi legger stor vekt på leik, moro og sosialt samvær. 

Informasjon om kommende Friluftsskoler legges ut her på stikkut.no. Har du spørsmål , ta kontakt med Mattis Mikkelsen på e-post mattis@stikkut.no eller mobil 909 73 253.

Les mer om Friluftsskolen