bål

Friluftsskolen er for 10-13-åringer, og det blir god tid til å brenne bål, leike i snøen og være sammen med andre trivelige ungdommer!

Friluftsskole på Skaret i vinterferien

Bli med på Friluftsskole på Skaret i vinterferien! Fra mandag til onsdag blir det tre dager fullpakket med morsomme uteaktiviteter: Skiturer og skileik, trugetur, isfiske, sporing av dyr og praktiske oppgaver. 

NB! Friluftsskolen er fulltegnet, men om du ønsker å stå på venteliste kan du sende en e-post til marte@stikkut.no.

Friluftsrådet ønsker nye og gamle deltakere velkommen til dager med leik og utemoro de første dagene i vinterferieuka neste år. Vinterferien er i uke 8, og allerede nå kan 10-13-åringer melde seg på. Eventuelt kan du gi bort deltakelse på  Frilufsskole til jul!

Aktivitetene foregår på Skaret fra 08.30 -16.15 mandag til og med onsdag, og det vil bli mulig å følge rutebuss til og fra Skaret både fra Molde og fra Elnesvågen.

Deltakerne har selv med mat og drikke, skiutstyr og uteklær hver dag, og prisen er kr 600  per deltaker. Det er plass til 20 deltakere og det er førstemann til mølla prinsippet:)

Friluftsskolen er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal,  Molde og Romsdals Turistforening og Norges Jeger og Fiskerforbund Møre og Romsdal.

Det blir sendt ut mer informasjon til alle som melder seg på når det nærmer seg vinterferie.

NB! Friluftsskolen er fulltegnet, men om du ønsker å stå på venteliste kan du sende en e-post til marte@stikkut.no.