stikkut_N_og_R_forside.jpg

Stikk UT!-kart med informasjon om turkassetrimmen sendes til nesten 50.000 husstander hvert år og er også å finne på servicekontor, turistinformasjon osv.

Om Stikk UT!

Stikk UT! er en felles turkassetrim i Friluftsrådets 16 medlemskommuner. Stikk UT!-sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober, og i år ligger 194 turmål og venter på deg!


Viktig å huske på:

  • Stikk UT! er et stort samarbeidsprosjekt, og graden av tilrettelegging varierer i de ulike kommunene.
  • Enkelte turer er ikke åpne til 1. mai på grunn av snø, vinterstengte veier osv. Følg med her på stikkut.no for informasjon.
  • Alle turer skal ha et Stikk UT!-skilt der turen starter og en turkasse på turmålet (denne turkassen er enkelte steder den samme som det lokale idrettslagets sin.). Utover dette varierer graden av detaljerte turbeskrivelser og merking.
  • Ta med vanlig turkart i tillegg til Stikk UT!-kartet og turbeskrivelsen om du er usikker på veien.
  • Noen av turene er lette (grønne og blå turer), mens andre turer er mer krevende (røde og svarte).
Stikk UT!-kartet
Alle husstander i de Friluftsrådets medlemskommuner får et Stikk UT-kart i posten. Kartet inneholder også informasjon om registrering osv. Kartet sendes ut i uke 17 til nærmere 50.000 husstander.

Her kan du laste ned eller se nærmere på

 
 
Stikk_UT_.JPG

På alle turmålene er det turkasse med turbok hvor du kan skrive navnet ditt, og et kodekort med med en Stikk UT!-kode som du kan registrere elektronisk her på stikkut.no.

Stikk UT!-kruset

Når du har registrert syv eller flere turer i løpet av en sesong (seks for barn under 10 år), kan du kjøpe det populære Stikk UT!-kruset. Kruset har nytt motiv hvert år som lages av kunstneren Signe Louise Aasen fra Kristiansund. 

Frist for å bestille Stikk UT!-krus er 1. november 2017!

Sunnmøre friluftsråd er også med i Stikk UT!-samarbeidet og har mange flotte turer å velge mellom.

Du kan sjekke deres Stikk UT!-turer her!