Stikke ut Bedrift_NEAS

NEAS i Kristiansund var en av bedriftene som merket positiv effekt på arbeidsmiljøet etter å ha meldt seg på Stikk UT! -bedrift i 2016.

Stikk UT! Bedrift 2017

Bli med på Stikk UT! Bedrift og bruk turkassetrimmen til å skape samhold, trivsel og gode fellesopplevelser på jobben!

Vi i Friluftsrådet tror friluftsliv bidrar til friske og fornøyde medarbeidere. I fjor lanserte vi derfor Stikk UT! Bedrift, som er et eget tilbud til bedrifter og andre arbeidsplasser. Stikk UT! Bedrift har en egen og tilpasset  registreringsløsning, og mange bedrifter brukte turkassetrimmen som et positivt aktivitets- og trivselstiltak internt, og til å utfordre andre bedrifter. I år håper vi enda flere bedrifter blir med, og vi kan garantere frisk luft og fine naturopplevelser i alle de 16 medlemskommunene våre.

For bedrifter som er sertifisert som Miljøfyrtårn (eller ønsker å blir det) vil dette også være et godt tilbud for å imøtekomme punktet «Virksomheten bør tilrettelegge for fysisk trening/aktiviteter for å fremme god helse og forebygge sykefravær».

Dere kan velge mellom følgende pakker:
lite grønt bilde

Stikk UT! - bedrift grønn pakke:

Dere melder på bedriften. Ansatte oppretter en ordinær brukerprofil eller bruker allerede registrert profil på stikkut.no. Deretter knyttes disse opp mot bedriften, og dere kan følge med på antall turer som blir gått av den enkelte samtidig som bedriften rangeres på en toppliste over bedrifter som er med. 

Rangeringa blir gjort etter antall registreringer pr deltaker og de ansatte er anonyme. Bedriften kan også ta ut lister over deltakere og bruke disse til å trekke ut premier.


Pris: Kr. 2.600 i 2017.

blå pakke

Stikk UT! - bedrift blå pakke:

I tillegg til å bli Stikk UT! -bedrift tilsvarende grønn pakke, blir bedriften synlig med logo her på stikkut.no under overskriften: "Vi sørger for at du kan Stikke UT!".  Logoen lenkes til bedriftens hjemmeside. I blå pakke har en mulighet til å legge til 8 avdelinger.Pris: Kr. 12.000 per logo per år. 

rød pakke

Stikk UT! - bedrift rød pakke:

I tillegg til å bli Stikk UT! -bedrift med alle elementene fra både grønn og blå pakke, sponser bedriften ett av turmålene i 2017. På baksiden av kodekortet i postkassen på turmålet kan bedriften presenteres med navn og logo. I rød pakke kan en også legge til avdelinger.


I tillegg foreslår vi at dere bruker dette turmålet til noe spesielt i løpet av sesongen.  Eks; arrangerer fellesturer, motbakkeløp, familiedag eller lignende. Pris: Kr. 20.000 per turmål pr år.

Funksjonaliteter for en Stikk UT! Bedrift: 

1. Mulighet for å se statistikk over egne og kollegaers turer.  
2. Toppliste bedrift (etter gjennomsnitt pr registrert ansatt)
3. Mulighet til å bruke listene til å trekke premier blant ansatte. 

Påmelding til Stikk UT! - bedrift gjøres her: PÅMELDING 
(Ta kontakt med Marte Melbø om dere lurer på noe angående Stikk UT! - bedrift eller påmelding.)

Kontaktperson:       Marte Melbø
E-post:                    marte@stikkut.no
Tlf:                          472 52 012