Vilja_stikkutski_Osmarka__7_.JPG

Stikk UT! Ski passer for alle, og du kan registrere turene dine her på stikkut.no. 

Stikk UT! Ski

15. desember starter Stikk UT!-Ski-sesongen som varer til 2. april (2. påskedag).  Den kommende sesongen blir det til sammen 50 poster, og du kan registrere turene dine på samme måte som du gjør om sommeren.


Fredag 15. desember starter Stikk UT!-Ski-sesongen, og vi håper både store og små vil ta skiene fatt og registrere turene sine her på stikkut.no! Stikk UT! Ski arrangeres i følgende kommuner; Gjemnes, Halsa, Kristiansund, Lesja, Molde, Fræna, Nesset, Rauma, Sunndal, Surnadal og Tingvoll. På loyper.net (se nedenfor) finner du oppdatert informasjon om løypene.

Turkassetrim
Stikk UT! Ski er en turkassetrim på samme måte som Stikk UT! om sommeren. På de 50 turmålene finner du en turkasse med en kode oppi. Denne koden kan du registrere her på stikk.no eller i morotur-appen som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Viktig informasjon:
  • Er du allerede Stikk UT!-bruker? Da kan du bruke den samme brukerprofilen som du bruker på Stikk UT! sommerstid.
  • Er du ny Stikk UT!-bruker? Da kan du registrere deg her på stikkut.no. 
  • Stikk UT! Ski! skal gjennomføres med ski på beina.
  • Stikk UT! Ski gjennomføres på eget ansvar, og du må tilpasse turen etter evner og forhold. Vis respekt for været!
  • Stikk UT! Ski er et stort samarbeidsprosjekt, og graden av tilrettelegging kan variere i de ulike kommunene. Vi anbefaler deg å studere turbeskrivelsen på forhånd. Skriv den gjerne ut og ta den med på tur.
  • Alle turer skal ha et Stikk UT! Ski-skilt der turen starter og en turkasse på turmålet merket tydelig med Stikk UT!-Ski. Utover dette varierer graden av detaljerte turbeskrivelser og merking, men mange av turene er merket med retningspiler underveis.
  • Grønne turer er de enkleste og skal ikke kreve kunnskaper som ploging og fiskebein-gåing.
Stikk UT! Ski er et samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Møre og Romsdal Skikrets og en rekke lokale idrettslag. Stikk UT! Ski startet vinteren 2017, og til tross for en dårlig snøvinter registrerte nesten 1.000 personer seg som brukere. Denne vinteren håper vi på enda flere!
Forklaring-l__ypestatus.JPG


Fargekoder på loyper.net

Vi anbefaler deg å oppdatere deg på loyper.net før du starter turen. Ved kraftig mildvær og nedbør i form av regn kan det være flere dager/uker siden sist løypene ble oppkjørt. Til høyre her finner du forklaring på fargekodene.