Her er årets 10 poster i Stikk UT!

Nå er alle de 10 postene i årets Stikk UT! på plass. Det betyr at mange muligheter for fine turer rundt om i Molde nå venter. Røviklia, Kryssvatnet og Trollvatnet er nye turmål. Det betyr at Kringstadnakken og Horja som har vært med helt siden oppstarten nå er byttet ut. I år som tidligere vanker det flott krus for de som besøker nok turmål i løpet av sesongen. Vedlagt finnes mer informasjon og årets brosjyre for Stikk UT!

Stikk UT!

 

Tre av turmålene er nye fra i fjor. Les mer hvis du vil vite hvilke turmål vi kan friste med i år. Trening og fysisk aktivitet ute i friluft. Ingenting er vel bedre enn det. Stikk UT! er derfor en fin aktivtet for den som vil på tur og som ønsker å bli bedre kjent med turmulighetene i Molde. I år som tidligere består Stikk UT! av 10 turmål.

Her er årets 10 turmål i Stikk UT!:

1. Lundalsvatnet - (254 m.o.h.) på Hjelset
2. Skolmelia (624 m.o.h.) i Moldemarka
3. Vesleskåla (902 m.o.h.) på Skålahalvøya
4. Auduntjønnan (452 m.o.h.) i Moldemarka
5. Røviklia - Ny! (274 m.o.h) på Skålahalvøya
6. Kleivevatnet (204 m.o.h.)
7. Trollvatnet - Ny! (504 m.o.h.) på Kortgarden
8. Maifjellet (808 m.o.h.)
9. Kryssvatnet - Ny! (282 m.o.h.) ved Kringstad/Haukebøen
10. Sollibøvatnet - (225 m.o.h.), Sekken

Du må registrere deg som bruker
Alle som ønsker å delta og som ønsker årets krus for sin deltakelse må legge inn sine besøk på www.steplog.com. Her registrerer du deg som bruker. Du kan sende inn SMS når du har vært på postene eller logge deg inn på nettsiden til StepLog. I år blir det ikke mulig å sende inn sine registreringer på annen måte.

Årets krus blir også i år designet av Arne Nøst og produsert av Porsgrunds porselænsfabrik. Voksne betaler kr 60,- for kruset, mens det er gratis for barn og ungdom under 18. år.

Send e-post til Hugo Tingvoll dersom du har kommentarer eller trenger mer informasjon om Stikk UT!

Vedlagt følger årets brosjyre for Stikk UT!
  
 
 
 
download  Stikk UT! 2008