Berrmyran fra Skaret Skisenter

727
Besøk
9
km rundtur
grønn

Kort om turen

Fin familietur i lett terreng og i oppkjørte løyper. Skaret Skisenter har ansvaret for løypekjøringa og kjører mange alternative løyper på Skaret med utgangspunkt parkeringsplassen ved skistadion.
Når man er nådd posten på Berrmyrene, som forøvrig ligger i krysset hvor løypa til Ulvshaugen tar av, har man flere valg for hjemturen. Man kan snu og gå samme vei tilbake, eller man kan fortsette videre via Gunnhildbu og om Skarstua og til P-plass. Et alternativ til er å ta av til venstre og følge konkurranseløypa om Ulvshaugen om ned "MIFO-brauta" til man kommer ned til Skarvannet og skistadion ved P-plass. Denne løypa er litt mere krevende.God merking i alle kryss.

Turbeskrivelse

Fra starten på P-plass ved Skaret Skisenter følger man Kordalsveien inn Kordalen til man kommer til Berrmyrene. Fint og kupert terreng uten de store unnakjøringer eller oppoverbakker.God merking i alle kryss.

Adkomst og parkering

Turen starter på P-plass ved Skaret Skisenter. Her er det parkeringsavgift med kr. 50,- pr dag. Kan betales på mCASH eller til parkeringsvakt (lørdag og søndag). Parkeringsplassen ligger ca 100 m fra hovedvei, den er merket Skistadion.

Løype på kart

Kart løypeinfo

Forklaring på fargekoder til løypene:

Lengde i km
Preparerte løyper 9
Ikke preparerte løyper 0
Lengde tur/retur (km) 9
Lengde en vei (km) 4,5
Total lengde rundtur (km) 9

Offentlig transport

Man kan ta buss fra sentrum og til Skaret Skisenter

www.skiskaret.org

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Romsdalsområdet og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Flest besøk 2019

Navn Besøk
Kjellfred Nydahl 27
Harald Endre Nerland 22
Tormod Stave Sekkenes 19
Jørill Gjeitnes 16
Mathias Øvrebø 15
Marit Kvernmo 15
Ingunn Hungnes 14
Arne Skorgen 13
Rolf Harald Karlsen 11
Rolf Lund 11

Besøkslogg

Dato Antall besøk
7. april 3
5. april 2
4. april 2
3. april 1
2. april 4
1. april 2
31. mars 12
28. mars 2
27. mars 4
26. mars 4

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: