Haukåssetra, Elnesvågen

Fræna
89
Besøk
1,44
km tur/retur
grønn

Kort om turen

Turen til Haukåssetra er fin å gå på ski. Når man først er kommet opp den første bakken, går det fint opp til selve Haukåssetra. Turen er rett under 1 km lang. Det er også lysløype her.

Turbeskrivelse

Fra turparkeringen er det litt bratt opp de første 100 metrene, så kommer du til et løypenett med lysløype. I det første krysset er det skiltet rett frem til Haukåssetra. Men det er også mulig å ta til venstre og gå en runde i lysløypa og likevel komme til Haukåssetra. Det er ikke alltid sporene går helt rundt, da det kan forekomme brøyting av veg på deler av strekningen. Men turen fra parkeringa og rett frem til Haukåsstra blir kjørt opp, så snart det er nok snø til dette.


God tur!

Adkomst og parkering

Følg skilting til turparkering Stikk UT! /Stikk UT! -ski øverst i Hauglia i Elnesvågen. Det er skiltet fra avkjørsel ved Rema 1000 og oppover Hauglia.

Løype på kart

Kart løypeinfo

Forklaring på fargekoder til løypene:

Lengde i km
Lengde tur/retur (km) 1,44
Lengde en vei (km) 0,72
Stigning Meter Grader
Total stigning 60 Høydemeter

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Romsdalsområdet og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Flest besøk 2019

Navn Besøk
Jan olav Polden 10
Anne-Karin Aure 6
Knut Groven 4
Ingvar Tormod Båtbukt 4
Mathias Øvrebø 3
Kjell Hvattum 3
Karoline Marie Eidem 3
Arne Skorgen 3
Thea Aure 2
Amund Nerland-Sylte 2

Besøkslogg

Dato Antall besøk
15. april 2
14. april 2
12. april 1
11. april 1
10. april 1
8. april 4
7. april 1
5. april 1
10. mars 1
9. mars 1

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: