Haugsetsætra, Korsmyra

Stranda
8
Besøk
2
km tur/retur
grønn

NB! Stikk UT!-posten åpner ikke før 31/1. På grunn av svært mye snø og stor rasfare i området, blir det ikke tråkket løyper her på en stund. Det anbefales ikke å ta turen hit før forholdene er bedre.

Kort om turen

Turen til Haugsetsætra er på ca 2 km tur-retur. Ved turmålet er det flott utsikt inn til Geiranger. Stigninga frå start til turmålet er ca 30 m.

Turbeskrivelse

Frå parkeringsplassen på Korsmyra kryssar ein Fv 63. Her står det eit StikkUt skilt. Herifrå er det berre å fylgje dei oppkøyrde løypene til turmålet. Der det er to spor, skal ein bruke sporet til venstre.På returen må ein vere forsiktig ved kryssing av Fv 63.

Løype på kart

Kart løypeinfo

Forklaring på fargekoder til løypene:

Lengde i km
Preparerte løyper 2
Lengde tur/retur (km) 2
Lengde en vei (km) 1
Stigning Meter Grader
Total stigning 69 Høydemeter

Offentlig transport

Nei

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Romsdalsområdet og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Kart

Tafjordfjella. Stranda Kommune-kart

Flest besøk 2019

Navn Besøk
Helge Hoem 1
Magne Haugen 1
Ragnhild Frøysa 1
Harry Haugen 1
Bjørn Vadset 1
Siv Lindis Godø 1
Sindre Ringdal 1

Besøkslogg

Dato Antall besøk
13. april 1
3. april 1
30. mars 1
9. mars 1
12. februar 1
2. februar 2
31. januar 1

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: