Grønvika

Smøla
1373
Besøk
2
km tur/retur
grønn

Kort om turen

En lett tilgjengelig tur og en god vei/sti å følge. På veien bort til turkassen går en i et typisk kulturlandskap der småbrukstradisjonen ennå er holdt i hevd. Ei rolig bukt ned fra stien er et yndet tilholdssted for fugl. Vel framme er utsikten mot sjøen og Tustnastabbene et vakkert syn.

Turbeskrivelse

Dette er en forholdvis kort og enkel tur. Veien ned til turposten er en gårdsvei/hyttevei. Ved enden er ei privat hytte. Vis hensyn.Det er satt ut hvilebenker langs veien. Ta gjerne en rast.

Adkomst og parkering

Når en ankommer Smøla og har kjørt på land på Edøya, er kjøreruta 8 km fram til et kryss. Der tar en til høyre og kjører ca 1 km fram til Smøla sykehjem. Der kan en finne parkering og starte turen videre langs fylkesveien der hvor gangveien slutter. 150 m lenger fram står skiltet til Grønvika. Da er det bare å følge veien . Ikke gå helt fram til de første husa, men sving til venstre der og gå langs veien som leder til hytta.

Parkering oppe ved sykehjemmet/helsehuset.

Løype på kart

Lengde i km
Lengde tur/retur (km) 2
Lengde en vei (km) 1

Offentlig transport

På Smøla går det buss til og fra alle avganger til og fra med hurtigbåten. Å følge bussen til Straumen og gå denne turen er helt fint. Sjekk rutetider på FRAM.

Flest besøk 2019

Navn Besøk
Inger Anne Rangnes 136
Svein Rangnes 122
Astrid Rangnes Bråten 48
Øyvind Svanemsli 42
Cicilie Sørstrand 21
Solveig Folde Holmen 21
Katrine Øvstegård 18
Sølvi Strand 16
Bjørg Karin Severinsen 12
Nina Rosvoll 11

Besøkslogg

Dato Antall besøk
31. oktober 3
30. oktober 1
29. oktober 4
28. oktober 6
27. oktober 2
26. oktober 10
25. oktober 2
24. oktober 4
23. oktober 4
21. oktober 3

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: