Registrer
turkode
0
Registreringer skiturer
0
Aktive deltagere
0
Registreringer fotturer
Nå ser du hvilke turer som er med i årets Stikk UT! Vinter

Fra 1. desember ser du hvilke turmål som er med i Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfottur for sesongen 2023-2024. Da er det bare å planlegge turene dine, som kan registreres Stikk UT!-appen eller på stikkut.no 15. desember til 15. april.

Lykke til med vinterfriluftslivet og god tur!Bli med! Meld på din bedrift nå!

Earlybird-tilbud frem mot sesongstart 15.desember! Påmeldingen for Stikk UT! Bedrift vintersesongen 2023-2024 er åpnet! Bli med å tilrettelegge for aktivitet i den kalde, mørke tida på året.

83 ganger rundt jorda i årets Stikk UT!

Det er helt vilt! Snakk om turglede og innsats! 40.000 deltagere har registrert inntil 1 million turer. Vi ønsker å takke alle turgåere som har registrert turene sine i Stikk UT! denne sesongen.

Når vi 1 million turer?

Endelig kom finværet tilbake og vi kjører en kampanje i innspurten av årets Stikk UT!-sesong. Vi er spente på om vi når 1 million registrerte Stikk UT!-turer og vi deler ut premier daglig resten av sesongen! En registrert tur er ett lodd! God tur!

Venåsdammen- Stikk UT!-turmålet stenges resten av sesongen

Stikk UT!-turmålet til Venåsdammen fra Venåssaga på Meisingset må dessverre tas ut resten av sesongen. Vi beklager dette.

I dag er det gapahukens dag!

27.september er det gapahukens dag! Den ble lansert av tidligere Nesset kommune i 2015. Ta gjerne med deg noen på en tur til en gapahuk og nyt høstværet. Mange av Stikk UT!-turmålene går til fine gapahuker.

Nyhetsarkiv >

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: