Nyhetsarkiv

Vil du bli vår nye Stikk UT! -kunstner?

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre friluftsråd søker etter ny kunstner til årets Stikk UT!-krus og -skåler. Tidligere har Arne Nøst og Signe Louise Aasen dekorert Stikk UT!-krusene og skålene. Nå vil vi overbringe stafettpinnen til en ny kunstner.

Meld på din bedrift før 11. februar!

Påmeldingen for Stikk UT! Bedrift vintersesongen 2023-2024 stenger 11. februar! Bli med å tilrettelegge for aktivitet i den kalde, mørke tida på året.

Steinsetertjønna, Stikk UT! Ski-turmål i Heim, tas ut av vintersesongen

Vi beklager at skiturmålet Steinsetertjønna må tas ut av sesongen. Årsaken er veiarbeid med ny E39.

392 turmål i vinterens Stikk UT!

Du kan velge mellom159 skiturer og 233 fotturer. Ta deg en tur ut og opplev det fine lyset, stjernehimmel, vinterværet og fint skiføre. Inviter gjerne med deg en turvenn. Det gjør godt for kropp og sjel!

Nå ser du hvilke turer som er med i årets Stikk UT! Vinter

Fra 1. desember ser du hvilke turmål som er med i Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfottur for sesongen 2023-2024. Turmålene kan registreres i Stikk UT!-appen eller på stikkut.no 15. desember til 15. april. Lykke til med vinterfriluftslivet og god tur!

83 ganger rundt jorda i årets Stikk UT!

Det er helt vilt! Snakk om turglede og innsats! 40.000 deltagere har registrert inntil 1 million turer. Vi ønsker å takke alle turgåere som har registrert turene sine i Stikk UT! denne sesongen.

Når vi 1 million turer?

Endelig kom finværet tilbake og vi kjører en kampanje i innspurten av årets Stikk UT!-sesong. Vi er spente på om vi når 1 million registrerte Stikk UT!-turer og vi deler ut premier daglig resten av sesongen! En registrert tur er ett lodd! God tur!

Venåsdammen- Stikk UT!-turmålet stenges resten av sesongen

Stikk UT!-turmålet til Venåsdammen fra Venåssaga på Meisingset må dessverre tas ut resten av sesongen. Vi beklager dette.

I dag er det gapahukens dag!

27.september er det gapahukens dag! Den ble lansert av tidligere Nesset kommune i 2015. Ta gjerne med deg noen på en tur til en gapahuk og nyt høstværet. Mange av Stikk UT!-turmålene går til fine gapahuker.

43000 turer under årets Stikk UT! Festival!

Tusen takk for innsatsen til 12 000 turgåere som ble med på feiringa av Stikk UT! i forbindelse med friluftslivets uke. Til sammen 43 000 turer ble registrert under den ti dager lange festivalen! Årets Stikk UT! - sesong er nå oppe i 800 000 registreringer.

Høsten er tid for sauesanking – vis hensyn!

Nå på høsten er det tid for sauesanking. Da er det viktig at du som turgåer samarbeider om du møter på et sankelag. Det gjøres en stor jobb av sankelaget for å samle sauene og sauene er var for folk og hunder.

Velkommen til Stikk UT! Festival 2023!

1.- 10. september gjentar vi suksessen fra i fjor og inviterer til markering av friluftslivets uke med en feiring av Stikk UT! og den enorme turgleden som regjerer i fylket vårt. - Ta gjerne med deg noen på tur, er oppfordringen, når Stikk UT! også i år setter fokus på verdien av å være ute i naturen - sammen!

Bestill årets Stikk UT! Krus og skål

Hvis du vil sikre deg årets krus og skål så må du bestille dette før 15. september. Det er gratis å delta på Stikk UT!, men om en ønsker seg premie for egen innsats må en kjøpe den selv. Man kan også kjøpe premier til venner eller familiemedlemmer som har vært med på tur.

Elvastien på Batnfjordsøra stenges for turgåere i perioden 17.-19.august

Batnfjordselva vil i tidsperioden 17. - 19. august blir rotenonbehandlet, fra øverste vandringshinder for laks, Fallhølen, og til munning, samt alle sidebekker så langt opp som fisk kan vandre. Turstien vil i denne perioden derfor være stengt for turgåere.Kinnakollen i Rauma ut av årets Stikk UT!

Pga anleggsarbeid i området må dessverre turen til Kinnakollen utgå som turmål i år.

Finn ditt ferieparadis med Stikk UT!

Med rekordlav kronekurs er det all grunn til å ta årets sommerferie i Norge, og da kan turtrimmen Stikk UT! være en super måte å oppdage nye steder på. Velg et område i Møre og Romsdal, eller heim kommune i Trøndelag, som har turer du syns virker spennende.Turen til Rennsetvatnet/Åramsvatnet går ut

Turen til Rennsetvatnet/Åramsvatnet i Sunndal er tatt ut av Stikk UT! resten av sesongen grunnet uttak av skog som berører parkeringsplassen og skogsveien. Vi beklager dette!

For en turglede!

Litt over en måned inn i sommersesongen har Stikk UT! 23 000 flere registreringer enn i fjor! Vi i friluftsrådene gleder oss stort over at Stikk UT! også i år skaper entusiasme og turglede for tusenvis av mennesker!

Turlogg- ny funksjon i Stikk UT! Appen!

Velkommen til Stikk UT! sin egen turlogg! Nå kan du lagre alle turene du går, ikke bare Stikk UT! - turer!

Velkommen til ny Stikk UT! - sesong!

Forventningene og turgleden er til å ta og føle på når friluftsrådene i samarbeid med sine 27 kommuner mandag 1. mai lanserer oppstart av ny Stikk UT! - sesong! På grunn av mye snø vil flere turmål ha utsatt åpning så husk å sjekke dette før du går på tur.

Gjermundnes Kultursti - utgår som turmål 2023

Gjermundnes Kultursti må dessverre utgå som Stikk UT!-turmål 2023 då området må nyttast til beite for hestar.

Årets turmål 2023 er publisert

Nå kan du se alle turmålene i Stikk UT!-appen og på stikkut.no. Selve sesongen og registringen tar til 1.mai. Vi er veldig stolt av å presentere 521 turmål og vi håper du finner din egen turperle.

Bli med på Stikk UT! Bedrift!

Stikk UT! Bedrift skaper trivsel og samhold gjennom å engasjere de ansatte til å gå på tur og dele turopplevelser med hverandre. Tallene viser at deltakere som deltar på Stikk UT! gjennom arbeidsplassen sin er i gjennomsnitt dobbelt så aktive som andre deltakere!
Verv din bedrift før 1. mai og få fine Stikk UT! - effekter i premie!


Stikk UT! vinter med rekord for Stikk UT! ski!

Påska markerer avslutningen for vinterens Stikk UT! - sesong, og i årets innspurt ble hele 22 000 turmål registrert i påskeuka. 10 000 turgåere har deltatt på Stikk UT! Vinter i år, og totalt er opp mot 150 000 turer til fots og på ski registrert i årets sesong. Takk for innsatsen til alle som har vært på ski eller vinterfottur med Stikk UT! i vinter!

Innspurt på Stikk UT! Vinter, 2.påskedag!

I Stikk UT! Appen og på stikkut.no finner du mange turmuligheter. Finn en tur og inviter gjerne med deg noen på tur siste dag i denne sesongen for Stikk UT! Vinter. Du kan registrere turene dine frem til 2.påskedag, 10.april. (Etterregistrering til 12.april)

Friskere arbeidsplass med Stikk UT! Bedrift

Påmeldinga til Stikk UT! Bedrift 2023 er nå åpen! Tips og inspirasjon til hvordan Stikk UT! Bedrift kan bidra til en bedre arbeidshverdag finner du i denne saken om gjengen i Straumsneset Barnehage!

Bli med å stikke ut i vinterferien!

Finn dine vinterperler, pakk sekken med godsaker og gå på tur! Stikk UT! har 349 turmål å velge mellom. I vinterferien kjører vi kampanje med fine premier.

Stikk UT! med større satsing på vinter!

15. desember går startskuddet for Stikk UT! Vinter 2023, som med 349 turmål er større enn noen gang. Her kan du se oversikten over årets turer!

Krusene kommer i januar

Dere som venter på krus og skåler må dessverre vente litt til. For varene rekker ikke fram før jul i år, men er ventet rett over nyttår. Vi sender ut varsel så snart det er klart for å hente i din kommune.

Velkommen til Stikk UT! Bedrift vinteren 2023

Brukerundersøkelser viser at den viktigste grunnen til å være med på Stikk UT! er motivasjon til å komme seg ut og på tur. Vi ser også at deltakere som deltar sammen med arbeidsplassen er dobbelt så aktive som de som ikke er tilknyttet en bedrift.


Takk for innsatsen! - God Stikk UT! Sesong tross dårlig vær

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre Friluftsråd vil gjerne takke alle innbyggerne for nok en godt gjennomført Stikk UT! sesong. Til tross for en sommer som av meteorologisk institutt beskrives som “ekstremt våt” så registrerte vi 900 000 turer i Møre og Romsdal fylke og Heim Kommune i år. Over 40 000 deltakere var med i årets sesong!

Årets Stikk UT!-krus/skål

Det er fortsatt mulig å bestille krus/skål i nettbutikkene våre. Så lenge produktene ligger tilgjengelig for salg kan de bestilles. Men det er ett begrenset antall igjen, så lurt å være rask med å bestille om du vil sikre seg årets krus/skål.

Stikk UT! nominert til to priser under IDC- awards

20. oktober går IDC 22; Norges største industridesignkonferanse av stabelen i Ålesund. Under konferansen skal det bla deles ut priser til bedrifter som har utmerket seg i ulike kategorier og vi er kjempestolte over at Stikk UT! er nominert til to av disse; Årets Brand og Bærekraftsprisen.

Stikk UT! Festival 2022

Tusen takk til alle som bidro under årets Stikk UT! Festival. Festivalen ble en stor suksess over hele fylket med totalt 58067 turer og 14445 deltakere! Vi har allerede begynt å glede oss til neste år, hold av 1. - 10. september 2023.


Tre turmål må stenge

Det siste turmålet som må stenges er Botnen i Fjord kommune. 1. august ble det gjort kjent at Stølesætra i Fjord kommune og Jernbanestrekninga i Sunndal ikke kan åpnes. Les mer om dette her.

Gå på tur hvor og når du vil - og sammen med noen!

Stikk UT! Sammen kjører en kampanje - ta initiativ til 5 turer i Stikk UT!-appen i år, og få en termos! Turene kan være åpne for alle eller lukket for inviterte. Vi er sammen om de gode turopplevelsene!

Ny hovedsponsoravtale for Stikk UT!

Hovedsponsor Sparebanken Møre dobler nå støtten til Stikk UT! de neste tre årene. De oppfordrer også andre bedrifter i fylket til å være med å støtte det som har vokst seg til å bli det største folkehelsetiltaket i Møre og Romsdal.

Påmelding Stikk UT! Bedrift 2022

Sist frist for å melde på Stikk UT! Bedrift - ut denne uka 3.juli! Meld på din bedrift og bli med å få spreke ansatte og styrke samholdet på arbeidsplassen.

Stikk UT! hedrer de frivillige

2022 er Frivillighetens år, noe som blir markert over hele landet. Norge er i særklasse når det gjelder frivillig innsats og det ser vi igjen i det frivillige arbeidet med Stikk UT!
I løpet av "Vår veke" vil Friluftsrådene markere dette ved å hedre de frivillige og takke for innsatsen de legger ned.

Heldige vinnere av Stikk UT! hengekøyer

Fire bedrifter fra vintersesongen 2022 får gave av Friluftsrådene, hengekøyer med Stikk UT!-logo. Det er Angvik Grytnes Entreprenør as, NAV Møre og Romsdal, Brunvoll Volda og Sparebanken Møre.

Kvalneset går ut som Stikk UT!-tur

Vi beklagar sterkt å måtte ta ut vakre Kvalneset på Giske som turmål denne sommaren. Håpar å få den med eit seinare år igjen.

Stikk UT! med turvett

Søndag 1. mai starter Stikk UT!-sesongen og vi er mange som gleder oss til å stikke ut. I fjor hadde vi fantastiske resultater med hele 50 000 deltakere og 1,2 millioner registrerte turer. Når så mange skal ut på tur er det viktig at det blir tatt hensyn både til naturen og hverandre. Derfor har arbeidet med Stikk UT!-vett og bærekraftsmål blitt viktig for friluftsrådene i arbeidet med Stikk UT!.

Ofte stilte Stikk UT!-spørsmål

Her gir vi svar på noen av de spørsmålene eller problemene som kan dukke opp i Stikk UT!-sammenheng. Finner du ikke svar på det du leter etter her, ta kontakt med oss på post@stikkut.no så svarer vi deg så fort vi kan.

Diplom og premie for Stikk UT! Vinter

Takk til alle som har registrert Stikk UT!-turene sine i vinter! Alle kan laste ned sin egen diplom og kjøpe sin egen premie! Stikk UT! Vinterfottur og Stikk UT! Ski har nye rekorder. Tilsammen har 11 000 deltagere har registrert 171 000 turer.Nye rekorder for Stikk UT! i vintersesongen og lansering av sommerens turmål

Vintersesongen ble avsluttet 2. påskedag med rekordstor deltagelse! Og en trenger ikke vente lenge på ny sesong, 1. mai starter vi opp igjen og her lanseres sommerens 503 Stikk UT!-turmål.

Stikk UT! i påsken

Det er innspurt på Stikk UT! Vinter og du kan registrere turene dine frem til 2.påskedag. (Etterregistrering til 19.april) Allerede 20.april publiserer vi årets Stikk UT!-turmål for ny sesong 1.mai. Vi har samlet mange fine Stikk UT! Ski-turmål som du kan lese mer om i denne artikkelen. God turpåske til alle!


Produkter Stikk UT! Vinter

Det er fortsatt 3 uker igjen av vintersesongen av Stikk UT! Nå kan du bestille blå Stikk UT!-lue for vinter-innsatsen som passer for både barn og voksne. I tillegg har vi produkter med Stikk UT! Ski-logo.

Fortsatt mulig å få tak i Stikk UT! krus/skåler

Vi selger ut restlageret av Stikk UT! krus/skåler 2021. Så har du glemt å bestille, eller har lyst på flere kan du bestille i nettbutikkene våre og få krusene tilsendt i posten.
Her kan du også bestille Stikk UT! Ski krus/skåler, eller blå Stikk UT!-luer i premie for vinter-innsatsen.

DE tråkker til for Stikk UT! Ski

Det er mange dyktige frivillige fra bl.a. 45 skiklubber, som legger ned en stor innsats for at vi skal få flotte skiopplevelser hver dag og hver helg, uke etter uke! Takk for innsatsen!

Hans Marta-stien ikke lenger turmål i vinter

Hans Marta-stien i Ålesund må dessverre gå ut som Stikk UT!-turmål i vinter. Grunnen er at kommunen har starta anleggsarbeid i området. Vi beklagar dette, men turen kjem tilbake som Stikk UT!-turmål så snart forholda ligg til rette for det igjen.

Velkommen til ny Stikk UT! -sesong!

15. desember starter Stikk UT! Vinter opp igjen med nærmere 300 turmål: 132 skiturer og 166 vinterfotturer. Alle våre medlemskommuner har nå ett Stikk UT! -tilbud i vintersesongen. Vi ønsker dere mange fine turer!


Påmelding til Stikk UT! Bedrift er åpnet

Bli med på Stikk UT! Bedrift og skap samhold, aktivitet og gode turvaner for dine kollegaer! Vi ønsker alle tidligere Stikk UT!-bedrifter velkommen til å delta i år også, og det er plass til mange flere bedrifter på laget. Meld dere på nå!

Sammen om de gode turopplevelsene

Sammen – en NY funksjon i Stikk UT!-appen! Her kan du ta initiativ til en tur eller finne en fellestur, helt gratis! Her får du informasjon om hvordan du kommer i gang. 

Rekordtall for Stikk UT!

Det er kun få dager igjen av årets Stikk UT! -sesong, og vi tar av oss hatten for alle som har deltatt. Nesten 50 000 deltakere har registrert bortimot 1,2 millioner Stikk UT!-turer det siste halve året. Aldri har turtrimmen vært mer populær!

Ny funksjon kommer i appen

Friluftsrådene jubler over støtte fra Sparebanken Møre til å utvide Stikk UT! SAMMEN-prosjektet. I løpet av høsten vil det dukke opp en ny funksjon i Stikk UT! appen. Her kan en finne turgruppe og melde seg på turer, eller inviterer med seg andre på tur i egne private grupper.

Husk å bestille Stikk UT!-krus/skål innen 1. nov.

Husk å bestille årets krus/skål! Årets motiv ble kjempefint! Les mer om krus-salget her:

Her er vinner av tur nummer 1 million

Bjørn Flemmen Steinland fra Sunndal trosset i går kveld regnet og gikk sin Stikk UT! -tur nr 117. Det angret han ikke på i dag da Friluftsrådet kom med gaver og kunne fortelle at han var den heldige vinneren.

Spørsmålstegn i Stikk UT!-appen?

Får du opp spørsmålstegn når du skal registerer Stikk UT!-koden i appen? Les hvordan du løser problemet her.

Fantastisk Stikk UT!-oppstart

Sommarsesongen av Stikk UT! 2021 har fått ein start som slår alle tidlegare rekordar. Ein månad etter opninga er det allereie 38 550 deltakarar som til saman har registrert 415 325 turar!

Stikk UT! SAMMEN

Å få flere seniorer ut på tur, få frisk luft og ta en kafferast sammen er hovedmålet i Stikk UT! SAMMEN

Informasjon rundt sesongstart 1. mai

Nedtellinga til 1. mai har vore i gang lenge, no kan vi endeleg starte på ny Stikk UT! -sesong. Frå laurdag blir det råd å registrere kodar igjen, og det meste skal vere på plass. Vi er så heldige å ha mange frivillige hjelparar som er ute og set opp skilt og turkodar.

Påmelding Stikk UT! Bedrift

Bli med på Stikk UT! Bedrift og skap samhold, aktivitet og gode turvaner for dine kollegaer! Påmeldingen er åpnet.

Årets Stikk UT!-turmål

Stikk UT! var Norges mest populære turtrim i 2020, med over 860 000 registrerte turer! Nå gleder vi oss til ny sesong og i år kan du velge mellom 471 turer i 25 kommuner. Her kan dere se årets turmål:

Lansering av vår nye Stikk UT! APP

Stikk UT! starter sommersesongen 1.mai, men allerede 14.april kan du se årets 470 turmål i den nye Stikk UT! APPen.

Sesongslutt for Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfottur

Takk til alle som har registrert turene sine i vinter! Det er mulig å etter-registrere turer fram til 8.april.

Over 100 000 registrerte Stikk UT!-turer i vinter!

Stikk UT!-vintersesongen nærmer seg slutten, bruk påskeferien til å gå flere turer. Ta med barna på 3 Stikk UT! Ski-turer og de får en lue.

En sjelden opplevelse på Smøla

De gode snøforholdene og kulden gir oss nye opplevelser på ski. Nå kan du gå på ski over hele Smøla, det er helt unikt. Det er gode værmeldinger fremover og fine snøforhold for skiturer i hele fylket.

Krusutlevering

De aller fleste kommunene har nå fått krusene, og har startet utlevering av forhåndsbestilte krus fra 2020-sesongen. Har du bestilt men ikke fått melding om henting, ta kontakt med kommunehuset/servicekontoret i din kommune. 

Stikk UT! er årets regionbyggar i fylket

Stikk UT! har fått prisen Årets regionbyggar 2020! Prisen vart delt ut av fylkesordfører Tove Lise Torve under Nyttårskonferansen 13.01.21. 

Velkommen til ny Stikk UT! -sesong!

15. desember starter vi opp ny Stikk UT! -sesong. Og det er med stor glede vi nå kan tilby ett nytt konsept, nemlig vinterfotturer i tillegg til Stikk UT! Ski-turer.

Stikk UT! Bedrift! -påmelding ny sesong

Det nærmer seg vintersesongen for Stikk UT! og gled dere til en aktiv tid med mange fine turopplevelser! For første gang kan Stikk UT! tilby vinterfotturer i tillegg til Stikk UT! Ski også for Stikk UT! Bedrift. 

Stikk UT! -sesongen 2020

Stikk UT! -sesongen 2020 går inn i historien som det store turåret. Vi ble rammet av en pandemi, men når alt annet stengte ned kunne Stikk UT! starte opp 1. mai som planlagt.

Vår egen Stikk UT! App

Neste Stikk UT! -sesong kan du gå på tur med en flunkende ny Stikk UT! App i lomma. Hjelp oss med å utforme den.

Støtt årets TV-aksjon - putt penger i Stikk UT!-bøssa!

Friluftsrådene i Møre og Romsdal vil at alle våre venner og naturglade brukere blir med på å støtte årets TV-aksjon for å bekjempe plast i havet. Vi har vår egen Stikk UT!-bøsse som du kan putte penger på.

Stikk UT! Maraton 2020

Stikk UT! Maraton og Friluftslivts uke er over og mange var ute på tur denne uka, -til tross for litt varierende vestlandsvær. Hovedvinnerne av uttrekspremiene ble i år Ane Aasprang fra Ålvundeid og Camilla Helland fra Ålesund.

Miljøvennlig transport

Stikk UT! slår et salg for miljøvennlig transport og oppfordre alle som har mulighet til å gå, sykle, samkjøre eller ta bussen til Stikk UT!- turer denne uka. På denne måten kan du være med på støtte opp om Europeisk mobilitetsuke 16. -22. september.

Når du må på do i naturen

Har du lurt på hvordan man på en ryddig og grei måte kan gå på do ute i naturen? 
Her kommer et lite tips fra oss i Friluftsrådet. 

Premier trekkes hver dag i Stikk UT! Maraton uka

Her kan du se hvem som har vunnet flotte Stikk UT! Maraton-premier. Les mer om premiene, diplom og annen informasjon her.

Stikk UT! Maraton 2020

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer nye og gamle Stikk UT! -deltakere med på Stikk UT! Maraton i Friluftslivets uke. Hvor mange turer klarer vi å gå fra 5. – 13. september? 

Sett egne mål på Min side

I år har vi videreutviklet Min side med flere funksjoner. I tillegg til to tur-lister finner du også en mulighet til å Sette egne mål for sesongen. Her bestemmer du selv hvor mange turer, turmål, kilometer og høydemeter du ønsker å nå. Les mer om dette her:


Koronatiltak

Vi er selvfølgelig med på dugnaden for å hindre spredning av koronasmitte. Her finner dere informasjon om våre tiltak. 

Skap samhold, aktivitet og gode fellesopplevelser på jobben med Stikk UT! Bedrift.

Det er mange som er ute på tur! I utgangen av mai er det hele 23 000 Stikk UT! -deltakere som har gått over 212 000 turer siden første mai! Også mange bedrifter er med på Stikk UT! gjennom ordningen Stikk UT! Bedrift.  

Utsatt levering på Stikk UT! Ski-premiene

De flotte Stikk UT! ski-krusene har fått utsatt leveringstid på grunn av koronapandemien. Varene kommer dessverre ikke før i oktober/november. Vi beklager dette for dere som har bestilt varer hos oss.

Mine turer! -til hjelp for å huske turkoden

Vi har laget en folder som kan hjelp til med å holde oversikt over turmål og koder. Denne kan ligge i lomma/sekken og tas med på tur. Her kan en skrive ned turmål og kode mens en er ute, for så å registrere det digitalt når en kommer hjem.


Spesielle snøforhold!

Mange Stikk UT!-turmål er nå lite tilgjengelige på grunn av snø, vi ber vi alle om å vise stor forsiktighet. På grunn av det store snøfallet den siste tiden og store mengder snø i fjellet fra før, er det nå helt spesielle tilstander i forhold til årstiden. 

Verdens aktivitetsdag 10.mai

Vinner av Stikk UT!-lue

I forbindelse med markeringen av Verdens aktivitetsdag premierte vi en Stikk UT!-deltager i alle våre medlemskommuner, med en Stikk UT!-lue. 


Velkommen til ny Stikk UT!-sesong!

Fredag 1. mai starter årets Stikk UT!-sesong. Vi ønsker nye og gamle deltakere velkommen med ut på tur og ønsker dere mange fine turopplevelser i tiden framover! I år er kodene plassert godt synlig på utsiden av turkassene, og turbøkene skal ikke brukes. Mange turmål ikke er åpnet enda på grunn av snø eller andre forhold.


Stikk UT! Bedrift

Vi fortsetter tilbudet for bedrifter om å være med på Stikk UT! Bedrift og håper mange blir med selv om vi vet mange nå er i en vanskelig eller annerledes situasjon. 

Disse vant premier i påska!
Hver dag i påska trekte vi ut en heldig vinner av Stikk UT! Ski-turkopper. Andre påskedag trekte vi i tillegg ut to heldige vinnere av tursekk med Stikk UT! Ski-logo på.
Stikk UT! Ski-sesongen er over, -takk for innsatsen!

Over 1900 personer har registrert seg som deltagere, og til sammen er det gått 17520 turer i vinter. Vi er kjempefornøyde, takk for innsatsen!  

Resultat fra spørreundersøkelse

I februar gjennomførte vi en spørreundersøkelse blant tidligere Stikk UT!-deltakere. Formålet var å undersøke hva som motiverer deltagerne til å være med på Stikk UT!, hvordan tenke bærekraft og hvilken utvikling Stikk UT! kan ha de neste fem årene. Det kom inn 2728 svar.

Oppdatering på ski-forhold påska 2020

I år blir det hjemme-påske og mange må tenke nytt rundt hva en skal finne på. Stikk UT! Ski-sesongen er fortsatt i gang og varer helt fram til 2. påskedag, vi håper mange vil benytte påska til å komme seg ut på ski. Det er fortsatt snø og fine forhold mange steder. Bruk løyper.net for å finne oppkjørte løyper og se egen oppdatering fra skistedene lengre nede.

Ta hensyn - også på tur!
Vi er alle i en spesiell situasjonen for tiden, og alle må bidra i dugnaden om å begrense koronasmitten.
Stikk UT! Ski starter 15. desember

Vi gleder oss til ny Stikk UT! Ski-sesong, og ønsker nye og gamle deltakere velkommen med. Stikk UT! Ski er gratis og passer for de aller fleste. Finn fram skia og nyt vinteren ute. Husk å registrere alle turer på stikkut.no.

Stikk UT! Bedrift, nå også i skisesongen!

For første gang tilbyr vi bedriftsløsning for Stikk UT! Ski-sesongen også. Det fungere på samme måte som Stikk UT! Invitasjonsbrev om Stikk UT! Ski.

Husk å hente Stikk UT! -krus før jul!

Alle som har bestilt Stikk UT! krus eller skål må huske å hente disse før jul. Varene hentes på det servicekontoret du bestilte de til. Vi ber om at dette gjøres innen fredag 20. desember. 

Stikk UT! -sesongen 2019 er over

Fra fjell til fjord, både i ytre og indre strøk har det siden 1. mai vært svært stor Stikk UT! -aktivitet. Aldri før har det blitt registrert så mange turer, -bortimot 490 000 turer av ca 23 000 deltakere er registret.


Vi Stikker UT! som aldri før

Vi Stikker UT! på tur som aldri før, og rekorden fra i fjor er allerede slått. Så langt er det registrert over 484 000 turer og enda har vi noen dager igjen av sesongen!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: