Nettbutikk

Her finner du informasjon om Stikk UT! -produkter en kan kjøpe som belønning for deltagelsen på Stikk UT!. Det populære Stikk UT! kruset må bestilles i perioden 1. juni - 1.september.

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikkene våre. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. 

Kruset koster 175 kroner mens skåla koster 200 kroner (egne priser for barn,125 for krus og 150 for skål). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.

Vi har bestilt 3700 krus og 2000 skåler. Vil du sikre deg premie til sesongslutt er det lurt å bestille nå (førstemann til mølla prinsippet) og senest innen 1. september. Om etterspørselen er større enn hva vi har beregnet vil vi etter-bestille krus. Premiene hentes på kommunens servicekontor ved sesongslutt i. Det blir lagt ut informasjon om når det er klart for henting på stikkut.no, i tillegg sender vi ut e-post til alle som har bestilt.

Det er også mulig å bestille varen tilsendt i posten. Men da dette skaper ekstraarbeid for oss blir varene dyrere, og så kommer porto i tillegg.

Vær klar over at vi nå tar opp forhåndsbestilling, og at varene ikke er klar for levering før til høsten. Vi håper at varene er klar til utlevering ved sesongslutt 2021.

Friluftsrådene har hver sin nettbutikk med litt ulikt sortiment, men Stikk UT! krus og skåler er likt begge steder. Du finner også andre Stikk UT!-produkt i nettbutikkene.

Velg ditt distrikt når du skal bestille årets Stikk UT! krus:

For deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

For deltakere på Sunnmøre: Sunnmøre Friluftsråd

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: