Nettbutikk

Her er link til hvor du kan bestille du årets Stikk UT! krus/skål:

For deltakere i Nordmøre og Romsdal og Heim:
Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

For deltakere på Sunnmøre:
Sunnmøre Friluftsråd

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikkene våre. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. 

Kruset koster 175 kroner mens skåla koster 200 kroner (egne priser for barn,125 for krus og 150 for skål). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.

Vil du sikre deg årets motiv må du bestille innen 1. september. Men vi har bestilt inn 3700 krus og 2000 skåler, og selger unna disse til lageret er tomt (først til møllta prinsippet). Bestiller du innen 1. november kan premiene hentes på kommunens servicekontor ved sesongslutt. Det blir lagt ut informasjon om når det er klart for henting på stikkut.no, i tillegg sender vi ut e-post til alle som har bestilt.

Det er også mulig å bestille varen tilsendt i posten. Men da dette skaper ekstraarbeid for oss blir varene dyrere, og så kommer porto i tillegg.

Vær klar over at dett er en forhåndsbestilling, vi håper å ha varene klar til utlevering ved sesongslutt i oktober/november 2021.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: