Årets Stikk UT!-krus/skål

Det er fortsatt mulig å bestille krus/skål i nettbutikkene våre. Så lenge produktene ligger tilgjengelig for salg kan de bestilles. Men det er ett begrenset antall igjen, så lurt å være rask med å bestille om du vil sikre seg årets krus/skål.

Det er gratis å delta på Stikk UT!, men om en ønsker seg premie for egen innsats må en kjøpe den selv. Man kan også kjøpe premier til venner eller familiemedlemmer som har vært med på tur. Årets priser er 185 kroner for krus og 210 kr for skål. (Egne priser for barn under 18 år.) Motivet er som tidligere år tegnet av Signe Louise Aasen og det er Porsgrund Porselænsfabrikk som produserer de eksklusive varene.

Krusene kommer i desember/januar og hentes på servicekontor/rådhus e.l. rundt om i kommunene. (Husk å oppgi rett hentested ved bestilling.) Vi sender ut melding når det er klart for henting i din kommune. Det er også mulig å bestille varene sendt hjem i posten, men på grunn av merarbeid for oss og porto er disse produktene dyrere.

Friluftsrådene har hver sin nettbutikk med litt ulikt sortiment, men Stikk UT! krus og skåler er likt begge steder. Velg ditt distrikt når du skal bestille:

For deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

For deltakere på Sunnmøre: Sunnmøre friluftsråd


Stikk UT!-sesong varer helt fram til 31. oktober. Man kan etter-registrere turer fram til og med 3. oktober. Etter det stenger vi registrerings-løsningen for denne sesongen og starter forberedelsene til Stikk UT! Vinter som starter opp 15. desember.

Høsthilsen fra Rørsethornet en dag det var fint vær i høst!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: