Årets Stikk UT!-krus

Nå er det klart for å bestille premie til seg selv eller andre som har vært med på Stikk UT! denne sesongen. Årets motiv er inspirert av Stikk UT! Sammen.

Det koster ingenting å laste ned appen, eller være med på Stikk UT! Men premien er ikke gratis, så ønsker du å kjøpe det populære Stikk UT!-kruset eller skåla må du bestille det her innen 30. september.

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikken vår. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund.

Kruset koster 185 kroner mens skåla koster 210 kroner (det er egne priser for barn under 18 år). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av eksklusiv kvalitet.

Vi ønsker helst at du kan hente produktene på servicekontoret/kommunehus/bibliotek i kommunen din. Om du ønsker varene tilsendt i posten medfører dette ekstra arbeid for oss og vi tar betalt for porto og merarbeid. Ingen av varene kommer før i oktober. Så vær klar over at vi nå tar opp forhåndsbestilling, og at varene ikke blir produsert før til høsten og blir klar til levering etter sesongslutt.

Friluftsrådene har hver sin nettbutikk, velg ditt distrikt for kjøp av Stikk UT!-premier:

Nettbutikk: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Nettbutikk: Sunnmøre Friluftsråd

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: