Stikk UT! -krus 2019

Årets krus og skåler er levert ut til stort sett alle servicekontor i kommunene og bestilte varer kan nå hentes der. I Molde blir det utlevering onsdag 20.11 og Rauma 21.11. 
Vi er nå dessverre helt utsolgt for årets krus og skåler.

Alle som har registrert sju Stikk UT! -turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT! -kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikkene våre:

Dersom du bor på Sunnmøre, bestiller du i nettbutikken til Sunnmøre Friluftsråd
Bor du på Nordmøre eller i Romsdal, bestiller du her Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal


Priser
Kruset (23cl) koster 150 kroner  (For barn 100 kr) 
Skåla  (45 cl) koster 180 kroner (For barn 130 kr)

Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.   

Levering 

Varer som bestilles innen 1. nov uten porto må hentes på servicekontoret i kommunen. Du oppgir hvilken kommune du tilhører i bestillings-skjemaet. Det blir sendt ut e-post med nærmere beskjed om når varene kan hentes i din kommune). Bestill så tidlig som mulig så er du sikret å få kruset ved sesongslutt. Siste frist for bestilling av krus som skal hentes på servicekontor er 1. november. Etter denne dato må årets krus bestilles i posten og porto kommer i tillegg. 

For de som ikke får til å hente ved et servicekontor har vi gjort det mulig å bestille kruset i posten (se eget produkt i nettbutikken). Da vil porto komme i tillegg til prisen. Vi gjør oppmerksom på at forsendelsen er for stor for de fleste postkasser, om må hentes på posten. Varene blir ikke sendt ut før rundt 31. oktober.

Restlager 
Har du glemt å bestille krus fra tidligere år, eller har du lyst på flere! Ta en titt i nettbutikken til Nordmøre og Romsdal. Alle tilgjengelige varer ligger til salg her.

NB! Varer fra restlageret blir pakket og sendt i posten, porto kommer i tillegg til prisen. Og disse varene kan ikke bestilles sammen med årets krus.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: