Husk å bestille Stikk UT!-krus!

Husk å bestille krus! Vi har fått inn en prøve av årets Stikk UT!-krus, -det ble kjempefint! Les mer om krus-salget her:

Det er rekordstor deltagelse på Stikk UT! og vi håper det også fører til godt salg av Stikk UT!-premier. Å delta på Stikk UT! er gratis, men den som ønsker seg premie for innsatsen må kjøpe den selv. Man kan også kjøpe en premie til venner eller barnebarn som en har gått på tur sammen med.

Velg ditt distrikt når du skal bestille årets Stikk UT! krus:

For deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

For deltakere på Sunnmøre: Sunnmøre Friluftsråd

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikkene våre. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. Nytt i år er at årstall og logo står på utsiden av krusene.

Pris og levering

Kruset koster 175 kroner mens skåla koster 200 kroner (egne priser for barn,125 for krus og 150 for skål). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.

Vi har bestilt 3700 krus og 2000 skåler. Vil du sikre deg premie til sesongslutt er det lurt å bestille så snart som mulig. Alle som bestiller innen 1. september er sikret å få krus til sesongslutt. Etter det selger vi unna så lenge vi har nok (førstemann til mølla prinsippet). Om etterspørselen er større enn hva vi har beregnet vil vi etter-bestille krus men dette partiet vil ha lengre leveringstid.  Alle premiene hentes på kommunens servicekontor ved sesongslutt. Det blir lagt ut informasjon om når det er klart for henting på stikkut.no, i tillegg sender vi ut e-post til alle som har bestilt (sjekk også søppelpost om du ikke mottar svarbrev fra oss).

Det er også mulig å bestille varen tilsendt i posten. Men da dette skaper ekstraarbeid for oss blir varene dyrere, og så kommer porto i tillegg.

Vær klar over at vi nå tar opp forhåndsbestilling. Vi håper varene er klar til utlevering ved sesongslutt 2021.

Friluftsrådene har hver sin nettbutikk med litt ulikt sortiment, men Stikk UT! krus og skåler er likt begge steder. Du finner også andre Stikk UT!-produkt i nettbutikkene.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: