Årets Stikk UT!-krus

Da er alt klart til å bestille årets Stikk UT! krus/skåler. Bestilling må gjøres i perioden 4. juni til 30. september. Varene kommer ved sesongslutt i slutten av oktober.

Vi merker rekordstor deltagelse på Stikk UT! denne våren og håper det også fører til godt salg av Stikk UT!-premier. Å delta på Stikk UT! er gratis, men den som ønsker seg premie for innsatsen må kjøpe den selv. 

Premiene forhåndsbestilles i perioden 4. juni til 30. september og leveres ut på servicekontor i kommunen ved sesongslutt i oktober/november.

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikken vår. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. 

Kruset koster 160 kroner mens skåla koster 190 kroner (det er egne priser for barn). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.

Når du bestiller, kan du velge om du vil hente produktene på servicekontoret i kommunen din (du får nærmere beskjed når de har kommet) eller om du vil ha dem tilsendt. Om du ønsker varene tilsendt, vil det påløpe porto i tillegg. Ingen av varene kommer før i oktober. Så vær klar over at vi nå tar opp forhåndsbestilling, og at varene ikke blir produsert før til høsten og blir klar til levering i slutten av oktober.

Friluftsrådene har hver sin nettbutikk, velg ditt distrikt for kjøp av Stikk UT!-premier:

For deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

For deltakere på Sunnmøre: Sunnmøre Friluftsråd


Krus:

Skål:


Stikk UT! ull-skjorter og luer
Vi selger også ut restlageret av Stikk UT! ull-skjorter fra Devold. Skjortene er laget eksklusivt for Stikk UT! og fås kun kjøpt gjennom nettbutikkene til Friluftsrådene i Møre og Romsdal. Det blir ikke laget flere av disse. Vi er tom for størrelsen Small i både dame- og herremodellen. Pris kr 350,-

I tillegg selger vi Stikk UT!-luer i tynn ull. Fine til bruk hele året. Pris kr 150,-

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: