Krusutlevering i januar

Årets Stikk UT! krus/skåler er dessverre ytterligere forsinket. Det blir utlevering i løpet av januar. Vi sender ut melding til alle som har bestilt så snart vi vet når det er klart for henting i de ulike kommunene.

Vi er lei oss for at krusene ikke kom før jul i år. Men på grunn av koronapandemien har Porsgrund flyttet produksjonen hjem til Norge og samtidig fått nye samarbeidspartnere. Ikke har alt har gått som planlagt, derfor er noe av produksjonen forsinket og vi rekker ikke å få alle krusene hit før jul. Vi beklager dette så mye.

Vi vet at noen har bestilt krus som julegaver og for dere er det ekstra kjedelig å ikke få varene. Vi har derfor laget et "gavekort" dere kan laste ned her og bruke som erstatning for selve kruset. "Gavekort på krus"

Så snart vi har fått varene ut til kommunene i januar sender vi ut beskjed til alle som har bestilt krus om hvor og når de kan hentes.

Det er fortsatt mulig å bestille årets krus/skåler: 
For deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal
For deltakere på Sunnmøre: Sunnmøre Friluftsråd

Stikk UT! ull-skjorter og luer
Vi selger også ut restlageret av Stikk UT! ull-skjorter fra Devold. Skjortene er laget eksklusivt for Stikk UT! og fås kun kjøpt gjennom nettbutikkene til Friluftsrådene i Møre og Romsdal. Det blir ikke laget flere av disse. Vi er tom for størrelsen Small i både dame- og herre-modellen. Pris kr 350,-

I tillegg selger Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal; -Stikk UT!-luer i tynn ull og turkopper i melaning med Stikk UT!-logo på. 

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: