Bli med på Stikk UT! Bedrift!

Stikk UT! Bedrift skaper trivsel og samhold gjennom å engasjere de ansatte til å gå på tur og dele turopplevelser med hverandre. Tallene viser at deltakere som deltar på Stikk UT! gjennom arbeidsplassen sin er i gjennomsnitt dobbelt så aktive som andre deltakere!
Verv din bedrift før 1. mai og få fine Stikk UT! - effekter i premie!


Du og dine kolleger registrerer turene i Stikk UT!- appen eller på stikkut.no på deres egen profil som vanlig. Disse registreringene knyttes til bedriften og vises i listen over deltakende bedrifter i Stikk UT! appen og på stikkut.no.For større bedrifter kan man også dele bedriften opp i avdelinger som konkurrerer mot hverandre.

Stikk UT! Bedrift koster fra kr 3400!

Stikk UT! 2023 består av over 500 turmål i Møre og Romsdal fylke, samt i Heim Kommune i Trøndelag. Turmålene har ulike graderinger og det finnes turer som passer for alle. I fjor var 350 bedrifter med på Stikk UT! Bedrift!

Vervekampanje frem mot 1. mai 2023:

  1. Tips din leder/ den som jobber med HR i din bedrift om Stikk UT! Bedrift. De kan gå inn på https://www.stikkut.no/stikkut/om-stikk-ut-bedrift for å lese mer og melde på.

  2. Når bedriften har meldt seg på; send oss en mail og si hvem du har vervet så får du premien din: post@stikkut.no

Mange bedrifter melder om lavere sykefravær, økt trivsel og hyggelig fellesskap rundt turpraten i lunsjpausene. Straumsnes Barnehage er en av disse, les mer her.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: