Finn ditt ferieparadis med Stikk UT!

Med rekordlav kronekurs er det all grunn til å ta årets sommerferie i Norge, og da kan turtrimmen Stikk UT! være en super måte å oppdage nye steder på. Velg et område i Møre og Romsdal, eller heim kommune i Trøndelag, som har turer du syns virker spennende.Turmålene finner du på https://www.stikkut.no/stikkut/turer eller i Stikk UT! appen som du laster ned gratis fra App Store og Google Play.

Vi anbefaler å lese turbeskrivelsene, disse vil være nyttige når man skal finne steder å utforske - enten alene eller sammen med familien! Finn deg et sted å bo i nærheten; enten du bor på campingplass, hotell eller leier noen sitt hjem, så er Stikk UT! med på å gjøre deg kjent i nærområdet. Engasjer gjerne reisefølget ditt til å finne turer på kartet eller i appen som dere vil besøke – og kanskje oppdager dere fine friluftsområder, gapahuker og badestrender på veien.

Stikk UT! byr på mange valgmuligheter og er en fin måte å lage seg en aktiv ferie på. De grønne turene i Stikk UT! er turer som de fleste kan mestre. Stikk UT!-ferien er nydelig i sol, men den tåler også litt ruskevær. Da er de kortere turene gode å ha og med kartet i Stikk UT! appen er det enkelt å navigere og finne frem, også på steder man ikke har vært før.

Stikk UT! vant i 2020 prisen som årets regionbygger nettopp fordi så mange bruker Stikk UT! til å utforske Møre og Romsdal fylke. Vi synes det er gøy at mange benytter anledningen til å utforske andre regioner enn de man vanligvis ferdes i.

Riktig god sommerferie alle sammen!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: