For en turglede!

Litt over en måned inn i sommersesongen har Stikk UT! 23 000 flere registreringer enn i fjor! Vi i friluftsrådene gleder oss stort over at Stikk UT! også i år skaper entusiasme og turglede for tusenvis av mennesker!

I begynnelsen av juni er vi nå nesten 30 000 deltakere som har registrert mer enn 300 000 turer! 471 turmål er nå åpne og i løpet av den neste måneden åpner også de siste 50 som enda har litt for mye snø på seg.

Vi ser at også i år er det nærturene som er mest populære og de mest besøkte turmålene i de største byene våre er Varden og Kvernberget i Kristiansund, Retiro og Rundtur på Romsdalsmuseet i Molde og Lillevatnet og Lerstadvatnet i Ålesund. Vi ser også at mange benytter seg av turmål i sin egen kommune og dette synes vi er stas; Stikk UT! er en god måte å bli lokalkjent på - prøv det du også!

Vi er spesielt stolte av at Stikk UT! - deltakerne i veldig stor grad ser ut til å ferdes hensynsfullt på tur. Flere og flere skjønner viktigheten av at vi sammen må ta vare på stiene og områdene vi ferdes i ved å ferdes sporløst og møte både hverandre, dyra og naturen på en hensynsfull måte. Dersom du er nysgjerrig på hvordan du kan bidra mer til et bærekraftig friluftsliv i vår region så finner du noen gode tips fra oss i årets kartbrosjyre. Bli med du også; på å nyte livet ute og ta gode valg for at vi skal kunne fortsette å kose oss på tur i nydelige omgivelser også i årene som kommer!

God tur videre alle sammen! :-)

PS. Hvis du trenger en ekstra kopi av kartbrosjyra, både for Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre, så finner du en utskriftsklar versjon på denne sida:

https://www.stikkut.no/stikkut...

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: