God sommer alle sammen!

Endelig skinner sola og mange har tatt fri og fått mer tid til å være ute. Vi håper dere benytter sommeren godt til mange forskjellige friluftsaktiviteter.

Stor aktivitet har det vært lenge. Nærmer 20 000 er nå med på Stikk UT! 2019. Og siden 1. mai er det i gjennomsnitt registrert 3.500 turer om dagen, noe som pr 12. juli utgjør 255 700 turer!  Dette er turer som er registrert digitalt enten på hjemmesiden stikkut.no eller i morotur-appen. Fortsett å registrere alle turene dere går, selv om det er til et turmål dere har vært på før. 
PS! Vi får ikke talt underskrifter i turbøkene så for mest mulig nøyaktighet ønsker vi alt digitalt. Tallene er med å vise hvor populært  Stikk UT! -tilbud er, og gir oss verdifull statistikk.   

I Friluftsrådene og kommunene avvikles det nå ferie, og e-post til post@stikkut.no vil ikke bli behandlet like raskt som ellers. Spørsmål etter koder og hjelp til bruker-administrasjon vil derfor ikke bli besvart før etter ferien.

Mange av våre frivillige hjelpere som har ansvar for turkassene er også borte i perioder, så det kan hende du møter på fullskrevne turbøker eller penner som ikke virker nå i sommer. Send oss gjerne beskjed om dette, men ikke alt kan rettes opp med en gang.

 

Vi ønsker dere alle en riktig fin sommer, og ønsker dere høyt og lavt rundt om i fylket vårt!

 

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: