Husk koden, folkens!

På grunn av ferieavvikling blir det redusert kapasitet til å svare på Stikk UT-spørsmål de kommende ukene. Husk derfor å notere deg Stikk UT!-koden når du er på tur og å sjekke om turen du skal på er Stikk UT!-turmål!

Både Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Sunnmøre friluftsråd står foran ferieavvikling, og i en periode fremover vil vi ha redusert kapasitet til å svare på Stikk UT!-spørsmål som ikke haster. Vi håper alle får en fantastisk Stikk UT!-sommer og minner særlig om følgende:

Noter koden Vi får mange e-poster fra folk som har glemt å notere Stikk UT!-koden når de har vært på tur og som ber om få den tilsendt. Vi oppfordrer derfor alle til å huske på dette i ukene fremover! Dersom du likevel glemmer det, kan koden etterregistreres, og vi anbefaler deg til å vente med å ta kontakt til ut i august.

Sjekk om turmål er Stikk UT!-turmål Vi får også mange henvendelser fra skuffete turgåere som har dratt av gårde til et bestemt turmål og ikke funnet koden. Når de tar kontakt med oss, viser det seg at turmålet ikke er Stikk UT!-turmål i år. Husk å sjekke dette i forkant! Det gjør du enkelt både på stikkut.no og i morotur-appen.

Laste ned kart Om du trenger nytt Stikk UT!-kart, kan du ta kontakt med servicekontoret i kommunen der du bor. Du kan også laste ned og skrive ut Stikk UT!-kartet her. Det egner seg best for liggende utskrift i A3.

God sommer alle sammen!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: