Klarer vi 500 000 registrerte Stikk UT!-turer?

Endelig er det meldt sol, og om alle Stikk UT! -brukerne går to turer de nærmeste dagene kan vi nå 500 000 Stikk UT!-turer i sesongen 2018!

Denne siste fredagen i oktober viser telleverket på stikkut.no nesten 450 000 registrerte turer gjennom årets sesong. I tillegg vet vi av erfaring at den del turgåere ikke har fått registrert alle turene sine ennå. Vi anslår derfor at om det blir registrert ca. 5 000 flere turer, slå vi vi fjorårets rekord i fylket. Og om alle Stikk UT! -brukere går to turer til i år, kan vi komme opp i hele 500 000 registrerte turer. Det hadde vært litt av en rekord å sette! Selv om snøen har kommet i fjellet, har vi heldigvis mange fine nærturer på godt opparbeidede stier som vi kan benytte de nærmeste dagene, og vi oppfordrer alle til å komme seg ut i sola!

Ut oktober
Stikk UT! -sesongen varer ut oktober måned, og 4. november er siste frist for å registrere årets turer her på stikkut.no. Årets sesong er den første hvor vi har samlet både Stikk UT! på Sunnmøre og i Nordmøre og Romsdal på et sted. Kommunene Aure, Ørsta, Volda og Ulstein har vært med for første gang, og dette har vært med å gi oss flere deltakere. Vi er nå oppe i 23.000 registrerte brukere og ser ut til å lande på ca. 3000 flere deltakere enn i fjor.

Kommunene, frivillige og friluftsrådene legger ned mye arbeid i Stikk UT! og det er veldig gledelig at så mange benytter seg av tilbudet. Stikk UT! har etablert seg som en fritidsaktivitet med stor betydning for mange, og vi tror Stikk UT! er med på å styrke folkehelsa i regionen og skape tilhørighet og stolthet over den flotte naturen vår.

 Kom gjerne med ros og ris til arbeidet vårt ved å sende e-post til post@stikkut.no

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: