Sammen om de gode turopplevelsene

Sammen – en NY funksjon i Stikk UT!-appen! Her kan du ta initiativ til en tur eller finne en fellestur, helt gratis! Her får du informasjon om hvordan du kommer i gang. 

Her kan du ta initiativ til en tur eller finne en fellestur, helt gratis! Gjelder alle type turer. Du kan tilby og ta i mot turselskap, der du bor og slik det passer best. Alle kan bruke Stikk UT! SAMMEN, både enkeltpersoner, grupper og organisasjoner. Planlegg en tur med en venn, besteforeldre, nærmiljøet, klubben, studievenner, kolleger etc. «To er gull» - det er like verdifullt om det er to eller flere med på tur, det viktigste er at man er SAMMEN! 

Slik kommer du i gang

Hvis du ikke ser «sammen»-funksjonen på menylinjen nederst i appen, må du oppdatere appen i «google-play» (android) eller «app-store» (iphone).

Du må også være pålogget med Stikk UT!-bruker for å ta i bruk funksjonen.  

Da er du klar til å komme i gang!

Trykk på «sammen»-funksjonen i panelet. Du ser “kommende turer” og etterhvert får du opp “Turer jeg skal gå”.

 

Informasjonssiden – trykk på «i» oppe til høyre

Les gjennom informasjonen. I Stikk UT! Sammen er du synlig i søk og kan bli invitert med på en tur av andre. Ønsker du å ikke være synlig for søk, huker du av for dette her. Du kan uansett se tilgjengelige turer og melde deg på selv.  Nederst på informasjonssiden finner du også ikonforklaringer.

 

Påmelding - du kan melde deg på en tur og melde deg av.

Ta initiativ til en tur

Nederst på åpningssiden finner du knappen «Ta initiativ til en tur». Trykk på den og du er i gang med å lage en tur. Enkelte felt må fylles ut og noen er valgfri. Det som er viktigst er dato, klokkeslett, oppmøtested, tittel og en enkel turbeskrivelse. Forklar helt enkelt hva turen innebærer, skal deltagerne ta med kaffe, sitteunderlag, niste etc. 

Du kan velge mellom 13 ulike kategorier hvis du ønsker det, det gjør det enklere å si hvilken tur det er.  Du kan velge ett illustrasjonsbilde som ligger i appen eller legge inn ditt eget bilde (trykk på kameraet øverst til høyre). Velg om turen skal være synlig for alle eller bare for de du inviterer. Nederst kan du invitere med deg turvenner.

 

Redigere turen

Du har opprettet en tur og kan siden gjøre endringer. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på «turen» og du får opp tre valg  «rediger turen», «ny tur» og «slett turen». Trykk på rediger turen og du kan invitere flere deltakere og sende melding til deltakere (ved endringer i turen f.eks.) og avlyse turen. 

Turlogg

På åpningssiden finner du «Min Stikk UT! Sammen». Her finner du din turlogg og  oversikt over «Mine initiativturer» samt «Turer jeg skal gå» (turer jeg har meldt meg på).

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: