Sett egne mål på Min side

I år har vi videreutviklet Min side med flere funksjoner. I tillegg til to tur-lister finner du også en mulighet til å Sette egne mål for sesongen. Her bestemmer du selv hvor mange turer, turmål, kilometer og høydemeter du ønsker å nå. Les mer om dette her:


Sommeren har kommet og vi er godt i gang med årets Stikk UT!-sesong. Med over 28 000 deltakere og 455 000 registrerte turer bare halvveis i sesongen blir dette et rekordår. 

Stikk UT!-deltakerne setter seg ofte forskjellige mål for sesongen, noen går turer i egen kommune, noen går til samme turmål hver dag, noen reiser til andre kommuner og går tur, noen samler på røde turer og noen har som mål å komme seg til turmål de ikke har vært på før.

I år har vi videreutviklet Min side med litt flere funksjoner. Du finner nå to tur-lister på min side. Den første viser de siste turene du har gått med gradering, kommune, km og høydemeter. Under denne listen har vi satt opp ei liste over de mest besøkte turene dine (en salgs privat toppliste) 

I tillegg har vi lagt opp til at du kan Sette egne mål for sesongen. 


Når du kommer inn på Min side ser det sånn ut:

Her ser du antall ulike turmål, antall registreringer totalt, antall kilometer og høydemeter du har gått på dine turer. Trykker du på knappen "Sett egne mål", kan du sette dine egne mål for sesongen og du kan når som helst gå inn å endre dem. 

Lykke til med årets Stikk UT!-sesong!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: