Premier og informasjon om Stikk UT! maraton

Dette kan du kan vinne om du blir med på Stikk UT! -maraton. Les mer om premiene, diplom og annen informasjon her:

Alle som er med på Stikk UT! i 2019 blir automatisk med på Stikk UT! -maraton. Har du ikke vært på med Stikk UT! tidligere må det opprettes en bruker, det gjøres her: Opprett bruker 

Det blir satt opp en egen telling som teller alle turer fra lørdag 31.08 til og med søndag 08.09. Det blir også en egen toppliste for disse ni dagene. Du velger selv hvilke turer og hvor mange du vil gå, besøk gjerne samme turmål i nærheten av der du bor flere ganger for her her er det antallet som teller, ikke antall forskjellige turmål.

Premier

Hver dag trekker vi flotte premier blant alle som har registrert turer. Du kan blant annet vinne; Stikk UT! -luer, Stikk UT! t-skjorter, førstehjelps-pakker fra Apotek1 og termos, buff og sitteplater fra Intersport. Trekningen blir gjort hver morgen i perioden 01.09 - 09.09, alle turer som blir registrert på stikkut.no eller via morotur-appen innen kl 24.00 dagen før er med i trekningen. Så husk å registrere turene så snart du har gått dem. Vi kontakter vinnerne på e-post/tlf og offentliggjør vinnerlista på facebook og stikkut.no fortløpende. 

Mandag 09.09 trekker vi enda flere premier. Hovedpremiene er ei trekasse med bålpanne og diverse tilleggsutstyr og en flott tursekk gitt av Platou Sport. I tillegg trekker vi ut 10 heldige vinnere blant alle som har gått sju turer eller mer, som får årets Stikk UT! krus. 

Reservasjon

Om man ikke ønsker å være med Maraton-topplista, kan en reservere seg mot det. Dette gjøres på «Min side» under «Min profil».

Fellesturer/arrangement
I forbindelse med Stikk UT! -maraton og Friluftslivets uke har noen kommuner egne arrangement som ordfører-turer og fellesturer. Informasjon og oversikt over disse arrangementene finner en i Aktivitetskalenderen til Friluftslivets uke.

Diplom

Alle som registrerer sju turer eller fler i løpet av maraton-perioden vil kunne laste ned en diplom med navn og antall turer som er registrert. Denne vil ligge tilgjengelig under «min side» fra 9. september. Det er også mulig å få diplomet tilsendt per e-post.


Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: