Tre turmål må stenge

Det siste turmålet som må stenges er Botnen i Fjord kommune. 1. august ble det gjort kjent at Stølesætra i Fjord kommune og Jernbanestrekninga i Sunndal ikke kan åpnes. Les mer om dette her.

Botnen i Nordal -Fjord kommune må utgå som turmål denne sesongen.
Uføresette tilhøve gjer at turen til Botnen i Fjord kommune, tur nr.39 dessverre må gå ut som turmål denne sesongen. Vi beklagar dette.


Stølesætra i Stordal går ut som turmål resten av sesongen.
Stikk UT!-tur nr. 63 til Stølesætra i Stordal, Fjord kommune må dessverre gå ut som turmål fra den 1. august og ut resten av sesongen. Årsaken er at det blir startet opp arbeid med ny skogsvei i området der det også vil forekomme sprengingsarbeid. Skogsarbeidet var ikke noe vi visste om før sesongstart – og vi beklager stenginga av turmålet– men her må sikkerheten til folk komme i første rekke. De som vil ha med seg turen denne sesongen kan rekke det fram til 31. juli.


I Sunndal blir Jernbanestrekninga ikke åpnet denne sesongen
Stikk UT!-tur nr. 294 Jernbanestrekninga Holbudammen-Sandvasshaugen i Sunndal kommune kan dessverre ikke åpnes denne sesongen. En stor snøskavl samt et steinras på stien gjør det risikabelt å ferdes i området.
"Skavlen pleier å rase tidlig på sommeren, men i år hegner den der fortsatt", sier Stikk UT!-kontakt i Sunndal Jonny Stavheim.

En uvanlig våt og kald sommer
Sommeren har ikke bare vært kald, det har også vært lite sol og mye nedbør. Dette har ført til at mange stier ikke har fått tid til å tørke opp slik de pleier å gjøre. Dessverre er derfor mange stier nå svært gjørmete. Det beste i tiden framover er å velge turer som er godt opparbeidet og går på grus/fast dekke.

Vi ønsker oss alle bedre turvær og krysser fingre for at seinsommeren og høsten blir skikkelig fin.

Fortsatt GOD SOMMER!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: