Heldige vinnere av Stikk UT! hengekøyer

Fire bedrifter fra vintersesongen 2022 får gave av Friluftsrådene, hengekøyer med Stikk UT!-logo. Det er Angvik Grytnes Entreprenør as, NAV Møre og Romsdal, Brunvoll Volda og Sparebanken Møre.

På Sunnmøre vart Brunvoll Volda trekt ut som ein av dei heldige vinnarane av hengekøyer. Bedrifta deltek både i sommar- og vintersesongen. Gleda og overraskinga var stor då Sunnmøre friluftsråd dukka opp med to hengekøyer i premie til dei tilsette.

– Å vere med på Stikk UT! er definitivt eit positivt tiltak for bedrifta. For oss er dette eit trivselstiltak og eit fellesproskjekt som folk samlar seg kring og er turane blir fort eit samtaletema, seier Stig Helland og Kirsti Gjørvad hos Brunvoll.

Volda har mange Stikk UT!-turar, både sommar og vinter, og bedrifta ligg midt i det nydelege turområdet.

Brunvoll Volda har om lag 150 tilsette, derav 35 aktive Stikk UT!-brukarar. Bedrifta legg opp til fleire fellesturar gjennom året.

– Då siktar vi oss inn på to-tre-fire turmål og så går vi ei runde i lag, fortel Stig.

I fjor gjekk dei ofte på tur saman i lunsjpausen då Andaneset var Stikk UT!-turmål. - Det er eit turmål vi saknar i år. Det var så fint å utnytte lunsjpausen til ein liten tur, seier Kirsti.

Brunvoll i Volda konkurrerer også med søsterbedrifta på Molde, noko som skaper ekstra engasjement. Internt er det også konkurranse der deltakarane knivar om å ha flest turar.

Hengekøyene skal lånast ut til dei tilsette. Vi ønsker lykke til både med friluftsovernattinga og vidare Stikk UT!-deltaking.

Angvik Grytnes Entreprenør AS har deltatt i Stikk UT! Bedrift i seks år

Etter Stikk UT!-vintersesongen 2022 ble de trukket ut som heldige vinnere av to hengekøyer med Stikk UT! -logo. Friluftsrådet dro på besøk til Sunndal for en prat og overrekkelse av gaven.

På spørsmål om hvorfor de deltar sier Lisbeth Thorsø, HMS-KS leder, at det er stas å kunne tilby deltagelse i Stikk UT! Bedrift til sine ansatte.

I og med at våre ansatte bor spredt rundt, på Nordmøre og i Romsdal er det kjekt å ha en felles aktivitet å delta på uansett hvor de bor. Angvik Grytnes Entreprenør har 60 ansatte og har kontorer på Sunndalsøra og i Angvik i tillegg til mange byggeprosjekter rundt om i hele distriktet. De har 60 ansatte som bor fra Vestnes i sør, i Molde, Bud, Vevang, Kristiansund, Gjemnes , Sunndal til Surnadal i nord. Stikk UT! Bedrift er godt mottatt i bedriften og vi har denne sesongen som mål å bruke StikkUT til å invitere hverandre med på fellesturer. Det er en fin anledning til å bli kjent med hverandres nærområder og vise frem fine turmål, både korte og lange. Stikk UT! har mange fine turer og det er enkelt å finne frem.

Hengekøyene skal vi låne ut til de ansatte slik at de kan bruke dem når de er på tur. Jeg håper flere har lyst til å prøve å sove ute, sier Lisbeth Thorsø. Friluftsrådet ønsker de god tur videre!


Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: