Stikk UT! Bedrift! -påmelding ny sesong

Det nærmer seg vintersesongen for Stikk UT! og gled dere til en aktiv tid med mange fine turopplevelser! For første gang kan Stikk UT! tilby vinterfotturer i tillegg til Stikk UT! Ski også for Stikk UT! Bedrift. 

Som Stikk UT! Bedrift kan dere velge mellom flere pakker og man kan også velge en pakke for både Stikk UT! Vinter og Stikk UT! Sommer nå. 

Det er kanskje viktigere enn noen gang å oppfordre til fysisk aktivitet, og ha noe som motiverer til å komme seg ut.  Vi har begrensinger på hvor mange vi kan omgås og hvor nært vi kan være hverandre, ute kan vi lettere overholde disse reglene. Å komme seg ut på tur gjør godt uansett, både fysisk og psykisk. Naturen er åpen for alle!

Vintertilbudet utvides for første gang med vinterfotturer i samme sesong som Stikk UT! Ski, 15.desember 2020 til 2.påskedag 2021. Flere kommuner har både Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfotturer, noen har bare det ene tilbudet og noen få har ikke noe. Les mer om Stikk UT! vinterfotturer her.

Bedriftene får sin egen side, «Min Bedrift», og den kommer med nye muligheter til å se mer av deltagernes innsats, f.eks. antall kilometer som bedriften har gått og annen statistikk. 


Påmelding Stikk UT Bedrift:

Bedrifter i Nordmøre og Romsdal

Bedrifter på Sunnmøre 

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: