Stikk UT! Maraton 2020

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer nye og gamle Stikk UT! -deltakere med på Stikk UT! Maraton i Friluftslivets uke. Hvor mange turer klarer vi å gå fra 5. – 13. september? 

Under Friluftslivets uke settes friluftsliv på dagsorden rundt om i hele landet, Stikk UT! -maraton et ett av Friluftsrådenes bidrag til å skape aktivitet. I 2019 ble det registrert over 23 600 turer under Stikk UT! -maraton. Tar DU utfordringen i år? 

Hver Stikk UT!-tur teller! 

Dette blir en utfordring til hver og en av oss om å legge inn noen ekstra Stikk UT! -turer i ei tid på året hvor det kan være lett for at tur-aktiviteten begynner å avta. Og for dem som går på tur men som ikke har brydd seg om å registrere koder, dette er uka å begynne med det på. For hver dag trekkes det flotte premier blant alle registrerte turer. I tillegg får alle som deltar en digital diplom for innsatsen. 

Fra og med lørdag 5. september til og med søndag 13. september ønsker vi å motivere deg til å gå ekstra mange turer. Du velger selv hvilke Stikk UT! -turer du vil gå, -gå gjerne til samme turmål hver dag for det er antall turer som teller. Turene registreres på vanlig måte og inngår i den ordinære Stikk UT! -tellinga. Samtidig setter vi opp en egen telling og toppliste for disse ni dagene. På den måten finner vi ut hvor mange turer som blir gått denne uka, og vi og resten av landet kan se hvor tur-glade vi i Møre og Romsdal er.  

Dette er også en fin anledning for de som ikke har gått sju turer enda, om å oppnå kravet om sju turer (seks for barn under 10 år) så en kan kjøpe seg det populære Stikk UT! -kruset. 


Her finner du informasjon om; premier, diplom og hvordan en deltar.Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: