Stikk UT! -maraton 2019

Friluftslivets uke er over og under Stikk UT! -maraton ble det registrert over 23 600 turer på ni dager. Vi er imponert! I Stikk UT! er alle deltakere vinnere, men vinner av hovedpremien som ble trekt ut blant alle registrerte turer ble Irene Mork fra Kristiansund -gratulere!

Friluftslivets uke med stor tur-aktivitet er over. Stikk UT! -maraton konseptet ble testet ut for første gang, og vi er svart godt fornøyd med et det ble registrert over 23 600 turer på ni dager. I snitt ble det gått ca  2 600 turer om dagen og det er omtrent dobbelt så mange som det pleier å være på denne tiden av året. I Stikk UT! er alle deltakere vinnere, men vi har trekt ut premier blant alle registrerte turer og vinner av hovedpremien ble Irene Mork fra Kristiansund -gratulere!

Vinnere
Hver dag under Stikk UT! -maraton ble det trekt ut fem vinnere av Stikk UT! -og tur-produkter. I tillegg trakk vi i etterkant av uka ut tolv premier blant alle registrerte turer. Den heldige vinner av bålpanne med masse flott tilbehør var Irene Mork fra Kristiansund. Hun og sønnen Magnus satte stor pris på gaven som ble overlevert Friluftsrådet. Vinneren forteller at hun hadde lest om Stikk UT! -maraton og ble inspirert til å gå ekstra mange turer sist uke. Bålpanna skal plasseres på hytta og de håper å ta den i bruk allerede til helga.

Her er oversikt over alle som vant premier under Stikk UT! -maraton uka.

Diplom til alle
Ikke alle får premie, men alle får diplom for deltagelse i Stikk UT! -maraton. Den ligger på "Min side" og kan lastes ned og skrives ut. Vi takker alle for deltagelsen og ønsker dere en fin høst med mange turer. Husk at Stikk UT! -sesongen varer helt fram til 31. oktober.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: