Stikk UT! Maraton 2020

Stikk UT! Maraton og Friluftslivts uke er over og mange var ute på tur denne uka, -til tross for litt varierende vestlandsvær. Hovedvinnerne av uttrekspremiene ble i år Ane Aasprang fra Ålvundeid og Camilla Helland fra Ålesund.

Friluftslivets uke med stor tur-aktivitet er over. Vi er imponert over alle som var på tur denne uken og det ble registrert 32 284 turer på ni dager. I snitt ble det gått 3 587 turer om dagen. Flere dager var det bløtt og masse regn, men aktiviteten var stor, til tross for det.

I Stikk UT! er alle vinnere, men denne uken trakk vi ut 76 premier blant de som registrerte turene sine. Her presenteres hovedvinnerne:

Ane Asprang fra Ålvundeid ble trekt ut som vinner av en fin tursekk fra Platou Sport. Det var turen til Håsøran på Sunndalsøra som ble trekt ut. Premien ble overlevert av Stikk UT!-kontakt i Sunndal kommune, Siv-Grete Sponås.


Camilla Helland fra Ålesund ble trekt ut som vinner av en bålpanne med kaffekjel, på en registrert tur til Kråkvika friluftsområde i Ålesund og hun fikk overrakt premien av daglig leder i Sunnmøre friluftsråd, Anne Berit Støyva Emblem.


Her er oversikt over alle de andre som også vant premier under Stikk UT! -maraton uka.

Diplom til alle
Ikke alle får premie, men alle får diplom for deltagelse i Stikk UT! -maraton. Den ligger på "Min side" og kan lastes ned og skrives ut. Vi takker alle for deltagelsen og ønsker dere en fin høst med mange turer. Husk at Stikk UT! -sesongen varer helt fram til 31. oktober.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: