Stikk UT! Ski for idrettslag

Stikk UT! på ski med idrettslaget er et nytt og gratis tilbud i 2019 for idrettslag som driver med ski eller andre vinteraktiviteter. 

Friluftsrådet og Møre og Romsdal skikrets håper tiltaket vil øke rekrutteringen og breddeaktiviteten i idrettslag vinterstid. Stikk UT Ski for idrettslag er et tilbud for alle medlemmer i idrettslaget, både aktive utøvere og mosjonister. Alle medlemmer i klubben blir bedt om å registrere Stikk UT! Ski-koder gjennom hele vinteren. Årets Stikk UT! Ski-sesong varer til 2. påskedag.

Er dette noe for ditt idrettslag?
Påmelding til Stikk UT! på ski med idrettslaget gjøres fortløpende og senest innen 1. mars til: 
Link til påmeldingsskjema

Stikk UT! Ski startet opp i 2017 med 25 turmål i 8 kommuner. I vinter har vi åpnet 93 turmål i 21 kommuner i hele Møre og Romsdal. Friluftsrådene og Møre og Romsdal Skikrets administrerer Stikk UT! Ski i samarbeider med lokale idrettslag. Idrettslagene/løypelagene står for tråkking og utsetting av turmål, skilting og lignende. Målet er å legge til rette for økt ski-aktivitet og vi ønsker nye deltakere ekstra velkommen.

Tidligere har vi hatt gode erfaring med Stikk UT! Bedrift, nå ønsker vi å tilby det samme for idrettslag, men dette tilbudet er gratis. Vi håper det å gå en ski-tur for idrettslaget kan motivere til ekstra mange fine turer. Turmålene er mange og varierte, vi ønsker å nå flest mulig både nybegynnere og eksperter.


Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: