Stikk UT! Ski starter 15. desember

Vi gleder oss til ny Stikk UT! Ski-sesong, og ønsker nye og gamle deltakere velkommen med. Stikk UT! Ski er gratis og passer for de aller fleste. Finn fram skia og nyt vinteren ute. Husk å registrere alle turer på stikkut.no.

Det er bare å glede seg til snøen kommer: Se filmen om Stikk UT! Ski  

Sesongen starter 15. desember og varer til andre påskedag. Stikkut.no har allerede fått vinterdrakt og her finner dere oversikt over årets turmål og oppstartsdato for de ulike turmålene. Vi anbefaler alle å sjekke turbeskrivelsene før du legger ut på tur. Registrering av turene gjøres på samme måte som i sommersesongen. Veiledning om dette får du ved å trykke på meny og "Om Stikk UT!". I turbeskrivelsen og på løyper.net finner en løypekart med  informasjon om når løypene sist ble tråkket. 

Denne vinteren er det ca 105 turmål rundt om i skiløypenettet i fylket. 

Dette er ett samarbeid mellom Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Sunnmøre Friluftsråd og Møre og Romsdal skikrets. Det er over 20 kommuner, over 40 skiklubber, samt noen skisentre og løypelag som er med på dette gode samarbeidet. Dette er et fantastisk dugnadsarbeid med mange frivillige i skiklubber/løypelag/skisentre – som kjører opp skispor til alle turmålene! Og siden Lesjaskog IL er medlem i M&R skikrets, har vi også Stikk UT! Ski -turmål på Bjorli. Her er det Bjorli og Lesja Løypelag som tilrettelegger og kjører opp skispor. Ekstra velkommen til Sykkylven kommune som er med på Stikk UT! ski for første gang. 


Nye turmål i år 

Molde: Damefallet i Moldemarka, Lysløypa til Hjelset/Fram og Tjørhjellhaugen på Kortgarden (Posten i Hindalen er i år flyttet ned i krysset hvor en tar av til Tusstne)

Rauma: Bøstølen i Innfjorden

Grødalen: Gapahuken ved Storvatnet

Ålesund: Trimløypa i Spjelkavik

Volda: Melshornet

Sykkylven: Skistadion og Appelsinhaugen

Ørskog: Jutevatnet

Topplisten  

I årets Stikk UT! Ski-sesong vil det være antall turer som danner utgangspunkt for topplista og ikke antall turmål. Det vil si at alle turer teller og en trenger ikke dra langt avgårde på nye steder for å komme høyt opp på lista. Men merk dere at en på samme måte som før kan velge hvilken liste en vil se på, så den som ønsker å samle flest mulig turmål må gjerne gjøre det.

Stikk UT! Bedrift  - nå også på ski

For første gang tilbyr vi Stikk UT! ski Bedrift.


Vi ønsker dere mange gode turopplevelser i vinter! 

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: