Utsatt levering på Stikk UT! Ski-premiene

De flotte Stikk UT! ski-krusene har fått utsatt leveringstid på grunn av koronapandemien. Varene kommer dessverre ikke før i oktober/november. Vi beklager dette for dere som har bestilt varer hos oss.

Vi beklager så mye at Stikk UT! ski-krusene har fått så lang leveringstid. Men koronapandemien satte en stopper for all produksjon av krus hos vår leverandør i en lengre periode. I tillegg har de hatt permitteringer og skiftet samarbeidspartnere så det har tatt lang tid å få klarhet i når de kan produsere krusene for oss. For å finne en løsing har vi nå i  samråd med produsenten kommet fram til at den beste løsningen er å vente med produksjon av Stikk UT! Ski-krusene til høsten og gjøre dette sammen med årets Stikk UT!-krus. Dette medfører at dere ikke får varene som er bestilt før i oktober/november. 

Vi beklager dette så mye og håper alle dere som har bestilt krus har tålmodighet med oss i denne spesielle situasjonen vi har vært i.  

Om noen av dere heller ønsker pengene tilbake må dere gi beskjed til oss så snart som mulig og innen 1. september til: post@stikkut.no

Og om noen andre har lyst på ski krus eller skål er bestillingsfristen nå flyttet til 30. september 2020.

Pris:
Krus: Barn 110,-  Voksen 160,- 
Skål: Barn 160,-  Voksen 190,-

Her bestiller du Stikk UT! Ski krus/skåler:
Bor du på Nordmøre eller i Romsdal, bestiller du her: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Dersom du bor på Sunnmøre, bestiller du i nettbutikken til Sunnmøre Friluftsråd 

Nå har vi fått inn turkopper i flotte farger med Stikk UT! Ski-logo. Passer ypperlig som "premie" til barn som liker seg ute, og til alle som har vært med på Stikk UT! Ski i vinter. Koppene er laget i melanin (hardplast) og tåler mye. Vi selger koppene i pakning på tre til kr 180,-. Da portoen kommer i tillegg til prisen og er forholdsvis dyr er det mulig å handle direkte fra vårt kontor i tredje etasje ved Idrettssenter i Molde, Idretssvegen 2. Da er det også mulig å handle enkeltvis til kr 70,- pr stk.
Overskuddet fra salget går til Stikk UT! SKi-arbeidet i Møre og Romsdal.

Bestill turkopper i nettbutikken til Nordmøre og Romsdal Friluftsråd eller stikk innom kontoret vårt i Idrettsvegen 2, Molde for å handle.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt: post@stikkut.no

Det er fortsatt mulig å kjøpe seg Stikk UT! Ski-lua. Den er i 100 prosent ull med Stikk UT! Ski-logo. Dette er ei tynn ull-lue som er behagelig å ha på. Lua fås i to størrelser (stk 56 og str 58). Prisen er 150 kroner pluss porto. 
Kjøp Stikk UT! Ski-lue her.
Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: