Velkommen til Stikk UT! Bedrift vinteren 2023

Brukerundersøkelser viser at den viktigste grunnen til å være med på Stikk UT! er motivasjon til å komme seg ut og på tur. Vi ser også at deltakere som deltar sammen med arbeidsplassen er dobbelt så aktive som de som ikke er tilknyttet en bedrift.


Stikk UT! er det største folkehelsetiltaket i regionen vår og for Stikk UT! Bedrift det viktigste tiltaket vi har for å aktivisere flere – oftere. Når vinteren og kulden kommer krypende senker mange tempoet og fysisk aktivitet kan bli nedprioritert. Mange opplever mørketida som ekstra tung og det å komme seg ut på tur på vinterstid vil kunne gjøre en forskjell for den fysiske og psykiske helsa til mange av oss, noe som også kommer arbeidsplassen til gode.

For å gjøre Stikk UT! Vinter tilgjengelig for flest mulig har vi nå et early-bird tilbud til de som melder seg på før startskuddet går 15. desember. Slik håper vi flest mulig får lyst til å prøve og se hva Stikk UT! Vinter kan gjøre for sin arbeidsplass. Vi har også samlet tips og råd til hvordan bedriften kan bruke Stikk UT! Bedrift til å skape motivasjon og engasjement blant de ansatte. Enklere og rimeligere har det aldri vært å være med å skape god folkehelse!

Stikk UT! Bedrift har i mange år vært et populært tilbud i sommersesongen fra 1. mai til 31. oktober. I Stikk UT! Bedrift går deltakerne til Stikk UT! turmål og registrerer disse på sin egen profil som er knyttet til bedriftens profil. Slik får man tall på hvor aktive de ansatte er. I tillegg til å samle turer til seg selv finner de som deltar også motivasjon i å bidra til det aktive fellesskapet på jobben, og noen finner gode turvenner blant sine kolleger. Mange arbeidsplasser premierer internt for aktivitet hver måned, eller på slutten av sesongen. Flere bedrifter har gitt oss tilbakemeldinger om at det å delta på Stikk UT! Bedrift gir bedre samhold, reduserer sykefraværet og bidrar til trivsel og glede på arbeidsplassen.

I 2020 lanserte vi Stikk UT! vinterfotturer i tillegg til ski, og populariteten for å være med på Stikk UT! Bedrift også i vinterhalvåret økte betraktelig. I år er vi stolte av å presentere den største Stikk UT! Vinter-satsinga noensinne når alle kommunene i hele Møre og Romsdal (+ Heim og Bjorli/Lesja) er med og byr på 142 skiturer og 208 vinterfotturer. Årets turmål blir presentert 1. desember på stikkut.no og i Stikk UT! appen og i år håper vi på enda større oppslutning blant bedrifter som vil være med å bidra til den viktige vinteraktiviteten!

Ikke gå glipp av de fysiske og psykiske helsefordelene fine vinterturer gir – det trenger ikke å være tidkrevende og all fysisk aktivitet teller!

Påmelding til Stikk UT! Bedrift finner du her!

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: