Stikk UT! Festival 2022

Tusen takk til alle som bidro under årets Stikk UT! Festival. Festivalen ble en stor suksess over hele fylket med totalt 58067 turer og 14445 deltakere! Vi har allerede begynt å glede oss til neste år, hold av 1. - 10. september 2023.


Stikk UT! Sammen er tema for festivalen og med dette vil vi slå et slag for den sosiale helsa i regionen vår. Som det største folkehelsetiltaket i fylket vil Stikk UT! nå sette fokus på viktigheten av å samles, inkludere og oppleve sammen. Hvilken bedre måte å fremme god livskvalitet på enn å ta en tur i lag; enten trimme litt eller bare rusle, og gjerne med litt god mat og drikke i sekken? Hvem kan du invitere med deg på tur denne uka?

Følg gjerne Stikk UT! på Instagram (stikkut) for daglig påfyll av turinspirasjon under festivalen. På Facebook får du mer info om det som skjer ved å følge friluftsrådet i din region.

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Sunnmøre Friluftsråd

Bruk gjerne #stikkut #stikkutsammen og #stikkutfestival på bilder du legger ut på sosiale media om du vil vise oss turene dine under festivalen!

Her kan du laste ned festivalplakaten:

For Nordmøre og Romsdal

For Sunnmøre

Fellesturer under festivalen

(Oppdateres fortløpende med oppmøtested og mer info, finn også disse turene og turer som andre deltakere deler i Stikk UT! Appen under «Sammen».)

1. september

Ålesund: Lunsjpausetur til Storhaugen i regi av Sparebanken Møre kl. 11:30.

5. September

Molde: Aktiv på dagtid. Stikk UT! Sammen tur til Rødalen på Sylte. kl. 10 (Oppmøte parkeringsplassen v/ Træffhuset).

Spjelkavik: Lunsjpausetur rundt Lillevannet i regi av Sparebanken Møre, Sunnmøre Friluftsråd og Wattn, kl 11:15-13:00. Enkel servering og konkurransar med premie.

Sunndal: Stikk Ut! Sammen – tur til Håsøran: Ordførerens tur 2022. Oppmøte kl. 1700 ved anlegget til Jeger og Fisk. Kaffe på svartkjel og litt kaffegodt. Ta gjerne med niste!
Friluftsrådet vil være tilstede og dele ut gaver til noen av de frivillige i Stikk UT!-systemet i Sunndal og samtidig dele ute en liten pris til en ivrig turgåer. Velkommen til alle Stikk Ut-venner!

6. September

Ålesund: Stikk UT! Sammen til Rundskue og Naturmøteplssen ved Dam 2 på Aksla. Enkel servering og konkurransar med premie. Mer info kommer.

Fosnavåg: Tur til Leinemastra med Sparebanken Møre. Gratis tursjokolade på toppen. Turstart fra Nærøy kl 17:30.

7. September

Molde: Lunsjpausetur med Stikk UT! og samarbeidspartner Istad Kraft. Ta med matpakke og Stikk UT! i lunsjen til posten øverst i Reknesparken. Istad Kraft stiller med gratis kaffe og kanelsnurrer. Klokka 11:30-12:30.
Hareid: Fellestur til Gamleåsen i Hareid i regi av Sunnmøre friluftsråd, Wattn og Hareid kommune kl. 16:00. Enkel servering og konkurransar med premie. Oppmøte v fotballbanen i Hjørungavåg kl. 16.
Hustadvika: Stikk UT! tur til Vevang Kultursti med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Istad Kraft. Vi inviterer barnefamilier og andre turgåere til Stikk UT! Festival mellom klokka 17- 19. Vi stiller med gratis pølser og brød til grilling på bålet. Det blir konkurranser og lek for både store og små.

8. September

Hustadvika: Stikk UT! Sammen - tur til Rødalssetra. Kl 10 – 12. Oppmøte på turparkeringa klokka 10. https://morotur.no/tur/Roedale...
Rauma: Lunsjpausetur med Friluftsrådet Nordmøre og Romdal. Stikk UT! til Kammen. Oppmøte ved Tindesenteret kl. 11:00. Ta med matpakken og blir med på tur, uttrekkspremier blant alle som deltar.

9. September

Kristiansund: Lunsjpausetur med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal til Kvernberget. Ta med matpakke og bli med på tur! Gratis sjokolade og kaffe på toppen. Oppmøte på parkeringsplassen kl 11:00.
Surnadal:
Stikk UT! - tur til Toåa klokka 18:00. https://www.stikkut.no/turar/3... Mer info kommer.

Konkurranser

Festivalen arrangeres i samarbeid med våre samarbeidspartnere Istad og Wattn. Sammen med hovedsponsor Sparebanken Møre sørger disse for fine premier som du kan vinne på følgende vis:

Registrere turmål
Alle som registrerer Stikk UT! - turmål denne uka er med i trekningen av fine premier. Hver registrering er et lodd i trekningen av fine gaver som drikkeflaske, termos, tursekk osv. Vi trekker fire vinnere hver dag.

#Stikkkutsammen på sosiale media
Du kan også bli med i trekningen av premier om du tar om du tar et bilde av deg og en venn eller flere på tur, legger det på instagram eller facebook og merker det med #stikkutsammen.

Verve ny Stikk UT! deltaker
Dersom du verver en ny deltaker til Stikk UT! (dvs får noen som ikke har registrert enda i år til å registrere minst én tur) så fortell oss om det på post@stikkut.no og du vil være med i trekningen av enda flere premier.

Aktiv bedrift
For bedrifter som er med på Stikk UT! Bedrift arrangerer vi konkurranse der målet er å bli blant de topp 10 mest aktive bedriftene på topplista som viser antall registreringer pr ansatt. Blant disse 10 bedriftene trekker vi en vinner som får et sett med Stikk UT! - krus med 2022- design til alle sine deltakere.

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: