Verdens aktivitetsdag 10.mai

Vinner av Stikk UT!-lue

I forbindelse med markeringen av Verdens aktivitetsdag premierte vi en Stikk UT!-deltager i alle våre medlemskommuner, med en Stikk UT!-lue. 


Vinnerne er: 
Liv Nelly Yttri, Aure. Eva Jacobsen, Aukra. Leif Rune Vang, Averøy. Kværnø Kvisvik, Batnfjordsøra. Ann Sissel Sæther, Valsøybotn. Lill Iren Dyrhaug Ness, Lyngstad. Tron Kjønnø, Kristiansund. Maria Moen Storøy, Molde. Helene Ytterli Tokle, Isfjorden. Ann Karin Edvardsen, Smøla. Bjørg Toset, Sunndalsøra. Marit Solvik Næss, Surnadal. Anne Marit Orseth, Øydegard(Tingvoll).

Hvert skritt teller! 10.mai er Verdens aktivitetsdag og i år er det viktigere enn noen gang å være med på denne markeringen. Verdens aktivitetsdag, eller «Move for Health Day» som dagen heter internasjonalt, markeres i forbindelse med 10. mai hvert år. Gro Harlem Brundtland, tidligere leder for Verdens helseorganisasjon (WHO), etablerte Verdens aktivitetsdag i 2003. 

Verden har vært og er i en spesiell situasjon. Land har vært lukket ned, mennesker har hatt portforbud og grenser har vært stengt. Nå åpnes samfunn gradvis opp igjen og mange kan få møte litt flere mennesker, begynne på jobb og skole og delta i fritidsaktiviteter.

I Norge og her hos oss har vi vært heldige som har fått lov å bruke naturen og kommet oss ut i denne tiden. Vi går mot lysere tider, men må fortsatt være flinke til å holde avstand og følge regler. Dette hindrer oss allikevel ikke i å være i fysisk aktivitet og komme oss ut på tur.  Fysisk aktivitet gir bare gode effekter. Uansett om du har vært aktiv eller ikke gjennom denne perioden, er søndag 10. mai en fin dag å markere.

Vi i friluftsrådet oppfordrer alle til å være aktive ute på søndag.  Ta med familien ut på søndagstur og hvis du velger deg ett Stikk UT!-turmål og registrerer koden er du med i trekningen av en Stikk UT! lue. Det er mange friluftsaktiviteter å velge mellom, bruk din favoritt til å være i aktivitet.

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal trekker 10 vinnere blant alle som registrer en tur på søndag 10.mai. Trekkingen foregår mandag morgen og vinnerne blir kontaktet. Premien er en Stikk UT!-lue!

God søndagstur!

 

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: