Stikk UT! Bedrift er ett aktivitetstiltak innen friluftsliv for din bedrift og skaper samhold, aktivitet og gode fellesopplevelser på jobben!

Stikk UT! Bedrift er ett eget konsept i Stikk UT! og passer for både private og offentlige virksomheter. Stikk UT! starter 1.mai og har turer som passer for alle. 


Gå til påmelding Stikk UT! Bedrift 2020 >>

Slik deltar du på Stikk UT! Bedrift!


Det er enkelt å være med, og Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal får jevnlig tilbakemeldinger om lavere sykefravær, økt trivsel og hyggelig fellesskap rundt turpraten i lunsjpausene. Friluftsrådet har laget en presentasjon som dere kan vise ansatte, ledergruppen og i avdelingsmøter, for å motivere ansatte til å delta på Stikk UT! Bedrift. 

Informasjon Om Stikk Ut Bedrift Til Kommuner Og Bedrifter

Man kan velge mellom 3 ulike pakkeløsninger

Plakat pdf:  Stikk Ut Bedrift Fnr 2020

Her kan du melde deg på!


Når du er påmeldt

Stikk UT! -bedrifter får opprettet en administrator-bruker som inviterer med ansatte. Bedriften får tilsendt en mail med svarbrev som gir den informasjonen som administrator trenger. Administrtor sender en tilknytningslenke til de ansatte. Administrator og ansatte kan benytte sin vanlig Stikk UT!-brukerprofil. Hvis de ikke har en fra før, oppretter de en på stikkut.no.under "Ny bruker".  

Under Min Bedrift på stikkut.no kan en se hvem i bedriften som er med og hvor mange registreringer en har og antall ulike turmål. Dette er det bare de ansatte som ser. Toppliste over bedrifter er åpen for alle. Man kan også lage uhøytidelige kåringer i forhold til andre avdelinger og andre ansatte på jobben, få tilgang til statistikk og trekke ut vinnere blant egne ansatte. Friluftsrådet har ulike produkt med Stikk UT! logo som kan brukes til premie og takk for innsatsen.


Lykke til og vi ønsker dere mange fine Stikk UT!-turer! 


Kontaktinformasjon:

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Liv Synnøve Hoel, Liv@friluftsraad.no mobil 93685408

 

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: