Bli med på Stikk UT! Sammen

Stikk UT! Sammen


Inviter med noen på tur og bli med i trekning av Stikk UT!-produkter.

Stikk UT! Sammen er et prosjekt i regi av friluftsrådet for å få flere ut på tur sammen. «Å være på tur Sammen er godt for kropp og sjel og kaffepausen kan være like viktig som selve turen». Hovedmålet for Stikk UT! Sammen er å få flere til å gå på tur sammen og samtidig tilføre turen en ekstra glede og opplevelser. Nå har vi en helt ny funksjon både i Stikk UT!-appen og på stikkut.no.

Opprett ei turgruppe, for hver femte tur dere går sammen kan dere melde dere på trekning av fine Stikk UT!-premier.

Slik kan du enkelt delta:

  1. Inviter med noen på tur, 2 eller flere.
  2. Gå på tur sammen og noter ned turene til turgruppa.
  3. For hver femte tur kan dere melde gruppa på trekning av fine Stikk UT! -premier.
  4. Diplom -last ned Stikk UT! Sammen diplom her.

Fyll inn skjema og bli med på premietrekning her!

Vinnere publiseres her fortløpende.

Brosjyre

Friluftsrådene har også en brosjyre som egner seg godt til dagsenter, bofelleskap, barnehager, skoler, omsorgssenter og lignende grupper. Brosjyren kan du laste ned her.

Stikk UT! Sammen brosjyren


Fellesturer

I Stikk UT!-appen er det også en funksjon for å inviterer til tur SAMMEN. Man kan ta initiativ til en tur som er åpen eller lukket for andre og/eller melde seg på en fellestur. Last ned Stikk UT!-appen og prøv!

Stikk UT! Sammen 2
Ut på tur med andre


Fakta om Stikk UT! Sammen

Stikk UT! Sammen tilfører Stikk UT! en ny dimensjon med tanke på bærekraftsmålene. Stikk UT! sammen er et godt nærfriluftstiltak som når veldig mange. Tilbudet er gratis og er tilgjengelig i Stikk UT!-appen og på stikkut.no. Hovedmålet er å få flere ut på tur sammen, få frisk luft og gjerne ta en kafferast sammen med noen andre. Å være sammen hindrer ensomhet!

Alle kan ta i bruk Stikk UT! Sammen for å komme seg ut på alle slags turer, høyt og lavt. Samtidig ønsker vi å få med de som ikke har noen å gå sammen med eller som av ulike årsaker ikke kommer seg på de ordinære Stikk UT!-turene. Stikk UT! Sammen kan gå til en tur i nærheten av der du bor eller til en Stikk UT!-tur.

Stikk UT! SAMMEN startet som et senior-prosjekt i regi av Friluftsrådet med midler fra Statsforvaltaren i Møre og Romsdal. Med midler fra Sparebanken Møre og Statsforvalteren ble Stikk UT! Sammen en egen funksjon i Stikk UT!-appen og kan nå brukes gratis av ALLE - privatpersoner, frivillige lag, turgrupper, velforeninger, dugnader og kommunale tilbud. GAssror har bidratt til at Sammen-funksjonen i appen har fått nye brukervennlige funksjoner. Tilbudet videreføres i regi av Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal i samarbeid med Sunnmøre friluftsråd.

1.juni 2022 fikk Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal prisen som "årets friluftsråd" for Stikk UT! Sammen. Les her!

Kontaktinformasjon:

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Liv Synnøve Hoel

e.mail: Liv@stikkut.no

mobil: 936 85 408

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: