Påmelding til Stikk UT! Bedrift 2022

Her melder du bedriften på Stikk UT! 2022.

Påmelding til Stikk UT! Bedrift gjøres fortløpende her. Du kan melde på din bedrift for sommersesongen 2022 Siste frist for påmelding er 1.juli 2022. NB! Påsken er sen i år og vintersesongen for Stikk UT! varer t.o.m 2-påskedag. Vi aktiverer bedriftene fortløpende fra 19.april og dere mottar først da velkomstmail med den informasjonen dere trenger.

Pakketilbud

Grønn pakke:

Inkluderer tilgang til registreringsløsning og statistikk for ansatte i bedriften. Toppliste over alle bedriftene som er med i Stikk UT! Bedrift. -15% på krus og andre Stikk UT!-produkter.

Pris:
Sommer 3 200

Blå pakke:

Mulighet til å legge til maks 6 avdelinger. Bedriftens logo på stikkut.no under; Stikk UT! Bedrifter blå og rød pakke. Inkluderer tilgang til registreringsløsning og statistikk for ansatte i bedriften. Toppliste over alle bedriftene som er med. -15% på krus og andre Stikk UT!-produkter.

Pris:
Sommer 13 700

Rød pakke:

Mulighet til å legge til maks 10 avdelinger. Bedriftens logo på stikkut.no under; Stikk UT! Bedrifter blå og rød pakke. Inkluderer tilgang til registreringsløsning og statistikk for ansatte i bedriften. Toppliste over alle bedriftene som er med. -15% på krus og andre Stikk UT!-produkter.

Pris:
Sommer 22 700

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med oss;

Kontaktperson Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal: Liv Synnøve Hoel, liv@friluftsraad.no Tlf: 936 85 408

Kontaktperson Sunnmøre friluftsråd: Hilde Ellingsæter, hilde@friluftsraadet.no Tlf: 977 09 653

Påmeldingsskjema for bedrifter:

Bedriftspakke:*

Har bedriften vært med på Stikk UT! tidligere?

Bedriftsinformasjon:

Fakturainformasjon


Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: