Fonna, Måndalen

Rauma
41
Besøk
3,5
km rundtur
grønn

Kort om turen

Turen til Fonna er en lett tur med svak stigning etter en fin skogs vei, turen går innover Volladalen. Passer godt for de minste. Fonna er blitt navnet etter det store raset som gikk her på 50-tallet.

Turbeskrivelse

Turen starter innover langs lysløypa vest for Måndalshallen. Etter ca 150 meter langs lysløypa går stien inn på en slakk skogsveg som starter etter en veibom. Etter ca 1.7 km er du framme ved Fonna.

Adkomst og parkering

Ta av E136 i krysset ved Voll kirke i Måndalen, skiltet til Venås. Etter ca 1.5 km ta inn til venstre. Det står skiltet med Stadion, følg veien gjennom boligfelt og til Idrettsanlegg. Parker ved Måndalshallen.

Kart løypeinfo

Forklaring på fargekoder til løypene:

Løype på kart

Lengde i km
Lengde tur/retur (km) 3,5
Lengde en vei (km) 1,75
Total lengde rundtur (km) 3,5
Stigning Meter Grader
Total stigning 82 Høydemeter

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Romsdalsområdet og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Spesielle forhold

Helt i starten av turen er det en kort bratt bakke. Her går det ann og vente med å ta på skia til man er på toppen av denne. Og om man føler seg uskikker ta av ski på samme sted når man kommer ned fra turen og gå siste 50 meterne på beina.

Flest besøk 2019

Navn Besøk
Arve Sæbø 6
Håvard Bruaset 5
Arne Skorgen 2
Hedda Eikebø-Amdam 1
Jens Stutzer 1
Bendik Klypen 1
Mathilde Bøe Øvregård 1
Paul-Arne Sæbø 1
Magne Haugen 1
unni ommedal 1

Besøkslogg

Dato Antall besøk
11. april 1
7. april 1
16. mars 4
10. mars 1
18. februar 1
16. februar 1
14. februar 1
10. februar 1
9. februar 2
8. februar 1

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: