Bakke før Jolbotn

Stordal
111
Besøk
6,97
km tur/retur
blå

Kort om turen

Fin tur innover mot Jolbotn med majestetiske fjell på alle kantar!

Turbeskrivelse

Turen går frå parkeringa på Overøye eller Langsætrane (Puskenbru). Det er ca 2,5 km frå Overøye og 1,5 km frå Langsætrane til turmålet som er Stikk UT! Ski post i 2019. Dette er ein tur som passer svært godt til familiar med barn. Det er ein lett tur som går i flatt terreng. Stikk UT! Ski-postkassa finn ein på gjerestolpe i overgangen mellom dyrka mark og terrenget. Frå posten er det ca 4-5 km løype vidare innover Jolbotn.


Turen til “bakke før Jolbotn” går frå Pusken over Dyrdalselva og vidare innover vegen forbi ein fjøs. Derifrå er det 300-400m til posten.

Adkomst og parkering

Frå Stordal sentrum kjører du ca 6 km retning Valldal/Stranda. Ta av fra hovedveg ved skilt til alpinsenter. Følg vegen oppover ca 8 km til du kommer til alpinsenteret på Overøye. Her er det stor parkeringsplass. Langrennsløypa starter på nedsiden av parkeringsplassen.

Løype på kart

Kart løypeinfo

Forklaring på fargekoder til løypene:

Lengde i km
Lengde tur/retur (km) 6,97
Lengde en vei (km) 3,49
Stigning Meter Grader
Total stigning 41 Høydemeter

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Romsdalsområdet og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Flest besøk 2019

Navn Besøk
Arild Hove 6
Vigdis Øie 5
Liv Norun Moe 5
Bjørn Vadset 4
Sofie Berget Gundersen 4
Monica Berget 4
Kirsten Sperre 4
Teo Berget Gundersen 4
Thor Arne Johansen 3
Katrine Louise Gudmundset 2

Besøkslogg

Dato Antall besøk
22. april 2
21. april 1
20. april 6
19. april 4
18. april 4
16. april 3
15. april 4
14. april 3
13. april 9
12. april 2

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: