Taskedalshytta, Innfjorden (ny)

Rauma
167
Besøk
5,51
km tur/retur
blå

NB! Stikk UT!-posten åpner ikke før 15/6. På grunn av snø

Kort om turen

Fin og tørr sti opp til ei fin hytte, og et fint fiskevatn.

Turbeskrivelse

Fortsett å gå langs vegen etter parkeringa til det står skilt Taskedalen/Sjøbolet, ta til høyre mot Taskedalen. Gå ned til myra og kryss denne på utlagte steiner. Gå over ei bru og så opp stigninga mot Taskedalen på merka tursti. Hytta i Taskedalen er eid av for­en­inga For Fattig og Rik og er åpen for overnatting. Båten i naustet er tilgjengelig for alle. Fiskekort selges i kasse på Bøstølen.


En alternativ tur i området er Sjøbolet. Denne turen starter med samme utgangspunkt men ved stiskillet Taskedalen/Sjøbolet tar du opp til venstre mot Sjøbolet. Fra Sjøbolet kan du også gå videre via Gjølbotnen og ned til Berillstølen. Fra Bøstølen går det en sti til Valldalssætra. I stedet for å ta opp til venstre til Sjøbolet fortsetter du rett frem gjennom Grønnfonnbotn og Strupen, over til Valldalssætra. Taskedalen er også utgangspunkt til de luftige toppturene Taskedalshornet og Taskedalstinden. Kilde:

Adkomst og parkering

I Innfjorden følg skilting Bøstølen. Man kjører gjennom hele den flotte landbruksbygda, før man tar av til høyre skiltet Bøstølen. Vegen går forbi kraftstasjon og fram til bomstasjon. Følg bomveg til Hersla, forbi Berillvatnet med Berillstølen. I krysset der veg til Bøstølen tar av til høyre, fortsetter man rett fram og forbi et hyttefelt til parkeringsplass på Tuten.

Løype på kart

Lengde i km
Lengde tur/retur (km) 5,51
Lengde en vei (km) 2,75
Stigning Meter Grader
Total stigning 244 Høydemeter

Flest besøk 2020

Navn Besøk
Kristin Aklestad 8
Aase Sørli Lillebø 4
Geir Atle Lillebø 4
Lene Krohn 2
Else Marie Outzen 2
Cathinka Skjelbostad Staurset 2
Tone Rokstad 2
Arna Marta Stennes 2
Turid Karin Gjerde 2
Tove Valseth 1

Besøkslogg

Dato Antall besøk
25. september 1
20. september 3
19. september 1
13. september 2
12. september 4
11. september 2
6. september 1
5. september 1
3. september 1
2. september 2

Turer i nærheten

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: