Kraftløypa, Eidsøra

Molde
1034
Besøk
3,05
km rundtur
blå

Kort om turen

"Kraftløypa" går i variert lettframkommelig terreng mellom Eidsøra og Raudsand (Bersåshaugen), er familievennlig og har mange gode utsiktspunkter når man nærmer seg toppen. Stien går i ei rundløype på ca 5 km, og gir muligheter for å gå helt til Raudsand eller Bersås underveis. På toppen er det satt opp hvilebenker og en gapahuk.

Turbeskrivelse

Følg merking fra Talset boligfelt opp i skogen. Stien starter på traktorvei og går i slak oppoverbakke, med noen brattere stigninger mot toppen. Man kan velge å fortsette på tursti mot Raudsand istedetfor å ta til venstre opp merket sti til gapahuk og hvilebenk. Fra toppen har man fin utsikt mot Raudsand og Tingvollfjorden. Videre går stien over i mer ulendt terreng nedover, og man kan etterhvert også velge å følge tursti til Bersås. Det står merket Talset for å følge løypa tilbake til start. Merket med blå stolper hele veien. Man kan også velge å snu retning da det er fullt mulig å gå løypa begge veier.

Adkomst og parkering

Ta av fra Fv62 ca. 500 meter øst for avkjørsel til Angvika/Tovenkrysset. Følg bilvei frem til Talset boligfelt. Parkering ved Storsvingen Grendahus. Følg veien opp til boligfeltet. Ta av første vei til venstre, det er merket med blå stolper. Følg skilt/og merking på skogvei og videre sti. Merket rundløype som har navnet “Kraftløypa”.

Parkering ved Storsvingen Grendahus.

Løype på kart

Lengde i km
Total lengde rundtur (km) 3,05
Stigning Meter Grader
Total stigning 136 Høydemeter

Flest besøk Sommer

Navn Besøk
Emmy H. Skjerså Oppigård 57
Eva Torvik Kvernberg 57
Kjell Arne Eidsør 54
Liv Anne Alstad Aarønes 46
Bjørn Idar Kvernberg 37
Jorunn Lerøy Skjørsæter 28
Hans Kåre Oppigård 25
Asbjørn Innerdal 12
Johan Myrset 11
Siw Janne Aasen 10

Besøkslogg

Dato Antall besøk
12. august 2
11. august 5
10. august 5
9. august 4
8. august 2
7. august 7
5. august 6
4. august 5
3. august 2
2. august 6

Turer i nærheten

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: