Skogsveg på Sørsylte

Vestnes
728
Besøk
2,61
km rundtur
grønn

Kort om turen

Ein lett og fin familietur på skogsveg med gapahuk der det er fint å legge inn matpause. I skogen rundt gapahuken er det plassert ut fleire motiv frå eventyr måla på skiferheller, små figurar og troll.

Turbeskrivelse

Frå parkeringsplassen går du tilbake eit stykke på vegen du kom. Gå over brua og følg vegen rett fram, etter eit lite stykke kjem du til gapahuken. Rundt den finn du små troll rundt om i skogen. For å kome til turkassa går du vidare opp til høgre. Følg vegen. Turkassa er midt i rundløypa. Løypa tek deg frå turkassa og tilbake til gapahuken. 

Adkomst og parkering

Frå Vestnes sentrum følgjer du E39, og svingar av mot Tresfjord (RV 5981) og følgjer vegen til Tresfjord sentrum. Du ser no ein bensinstasjon på venstre side av vegen. Sving av første veg til høgre rett ved brua (Sørsylte) og følg vegen rett fram langs elva på høgre side til du kjem øverst i byggefeltet (Sylteråket). På høgre side av vegen vil du sjå ei grind og skilt, her er det nokre parkeringsplassar. Om du køyrer litt vidare til enden av vegen finn du også ein parkeringsplass.

Løype på kart

Lengde i km
Total lengde rundtur (km) 2,61
Stigning Meter Grader
Total stigning 90 Høydemeter

Flest besøk Sommer

Navn Besøk
Per Furuholt 110
Reidun Bjølverud 16
Janne Marita Vatnehol Løvik 15
Eli-Serine Ødegård 13
Lene Wenaas 13
Christoffer Kjersem 13
Ester Flate 12
Jeanett Wiik 12
Marit Nakken 8
Caroline Eidheim 7

Besøkslogg

Dato Antall besøk
18. august 1
17. august 3
16. august 6
15. august 2
14. august 6
13. august 3
12. august 4
11. august 2
10. august 4
9. august 5

Turer i nærheten

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: