Nesaksla rundt, Åndalsnes (ny)

Rauma
815
Besøk
0,92
km rundtur
rød

Kort om turen

Rundturen starter ved Ottarbu og følger grønn og gul merking på stolper. Dette er en rundtur som passer for folk i alle aldre, det er liten høydeforskjell, tørt og fint å gå på grussti, berg og planker, under 1 km og med mange kvilebenker på runden. Flott utsikt overalt.

Turbeskrivelse

Fra Ottarbu går turen først på grønnmerka grus-sti. Ved første sti-dele tar en til venstre på gulmerka terreng-sti. Her går stien i en runde på berg og planker. På kart som du kan få på Romsdalsgondolen, er den første delen kalt "Fole kort", og den andre delen kalt "Kjøle lang". Langs den gulemerka stien er det satt opp mange kvilebenker. Når en kommer tilbake fra gul-runden, følger en den grønnmerka grus-stien tilbake til Eggen restaurant. Stikk-ut posten for rundturen er plassert på den østlige delen av runden. Turen kan selvsagt gåes i begge retninger.

Adkomst og parkering

De som velger å gå opp til Nesaksla fra Nebba, kan parkere på på både private og offentlige parkeringsplasser like ved. For disse blir turen opp både lengre og tyngre enn rundturen på toppen. Bonusen kan være at en da kan besøke Rampestreken. For de som vil starte turen ved å ta Romsdalsgondolen opp til Nesaksla, kan parkere på mange offentilge parkeringsplasser i Åndalsnes sentrum.

Løype på kart

Lengde i km
Fast grus 3
Total lengde rundtur (km) 0,92
Stigning Meter Grader
Total stigning 39 Høydemeter

Offentlig transport

Buss eller tog til Åndalsnes

Spesielle forhold

På fine dager er det stor aktivitet med paragliding fra området. Eggen restaurant har både inne og ute-servering av alle slag.

Kart

Turkart: Romsdalsfjella (nord eller sør)1:50000 (nordeca)

Flest besøk Sommer

Navn Besøk
Finn Thorer kjos 24
Mary Myrabø 20
Bettina Straume 12
Arna Marta Stennes 11
Cecilie Lysgård 8
Jean André Bolstad Østro 7
Astrid Svensen 5
Inger karin Gulstad 5
Ingrid Hole 5
Randi Kirkeeide 5

Besøkslogg

Dato Antall besøk
18. august 14
16. august 4
15. august 7
14. august 15
13. august 4
12. august 5
11. august 3
10. august 15
9. august 1
8. august 12

Turer i nærheten

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: