Rundtur Storelva-Hanemsvatnet, Meisingset (ny)

Tingvoll
862
Besøk
1
km rundtur
grønn

NB! Stikk UT!-posten åpner 16/5. Det går fint an å gå denne turen nå, men Stikk UT!-skilt og turkode er dessverre ikke på plass ennå. Derfor er åpningen utsatt.

Kort om turen

Turen er uten stigning, og går langs Storelva og til badeplassen ved Hanemsvatnet. Det er opparbeidet sti som kan brukes både med barnevogn og rullestol deler av turen. Det er to fiskeramper langs elva, en gapahuk med grill, og ei grillhytte til fri bruk ved Hanemsvatnet. Hele runden er ca. 1,5 km. Deler av stien går på gangvei ved riksvegen.

Turbeskrivelse

Fra parkeringa ved Matkroken går du over riksvegen, og mot et rødt industribygg (mot nord). Før du kommer til industribygget finner du på venstre side, grusstien som går nedover mot elva. Der finner du gapahuken. Stien går oppover elva mot Hanemsvatnet og Storebro, der du passerer to fiskeramper. Du passerer gamle Storebro, og følger gang- og sykkelvegen til undergangen, hvor du går under og videre mot Matkroken. Derfra tar du av mot Rotås. Mellom "Gunnvorhuset" og industribygg finner du grusstien som går videre mot Hanemsvatnet og badeplassen. Du kan også starte ved Hanemsvatnet/grillhytta og gå andre vegen rundt.

Adkomst og parkering

Du kan parkere enten ved enden av Hanemsvatnet ved badeplassen, eller på parkeringsplass ved Matkroken Meisingset. Det er ingen avgift på parkeringen, og stort sett god plass.

Løype på kart

Lengde i km
Asfalt 0
Fast grus 0
Lengde tur/retur (km) 0
Lengde en vei (km) 0
Total lengde rundtur (km) 1
Stigning Meter Grader
Total stigning 15 Høydemeter

Offentlig transport

Det går busser forbi mot Oppdal/Kristiansund.

Spesielle forhold

Meisngset bygdekvinnelag arbeider med å få skiltet stien, slik at det blir en kulturminnesti. Det har vært mye spennende virksomhet i området i gamle dager, og det vil bli satt opp informasjonsskilt på flere stedet langs stien. Er det fint vær, så ta med badeklær og kos deg på den fine badeplassen. Du kan også fiske i elva, og grille både i grillhytta og i gapahuken nede ved elva.

Flest besøk Sommer

Navn Besøk
Karin Skar 41
Heidi Birkestøl 22
Liv Grønset 22
Karoline Bakken 11
Lise Wiborg 8
Unni Stølen 7
Vigdis Nyborg 7
Jørn Terje Slatlem 5
Kristin Fjeldset 5
Jostein Røyset 5

Besøkslogg

Dato Antall besøk
12. august 3
11. august 5
10. august 5
9. august 6
8. august 8
7. august 15
6. august 6
5. august 12
4. august 7
3. august 3

Turer i nærheten

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: