Trimkassa i Myrsæterdalen

Heim
64
Besøk
8,26
km tur/retur
blå

Kort om turen

Turen til trimkassen i Myrsæterdalen er ca 8 km tur/retur. Den har jevn stigning gjennom skogbandet, og ender opp på et platå med fin utsikt innover fjellheimen. Turen passer godt som en middels treningstur, eller som søndagstur med familien.

Turbeskrivelse

Turen til trimkassen i Myrsæterdalen starter på Skisenteret til Kyrksæterøra il. Turen går slakt oppover i oppkjørte skispor, til Vessesetra, gjennom lett skogsterreng. Derfra dreier sporet vestover, og går først over et flatt myrområde, før det går opp gjennom en dal. Her er det fine muligheter for å bålbrenning og rast. Siste partiet opp mot trimkassen går i et brattere terreng. Dette delen av løypa kan være noe krevende å kjøre ned igjen ved isete føre.  Løypa har en lengde på ca 4 km en vei. 


Løypa kjøres så snart snøforholdene gjør det mulig.


https://www.kil.as/ski/

Adkomst og parkering

Fra E39: Når du kommer til Kyrksæterøra, fortsetter du forbi Sodin skole. Ta til venstre etter riksvei 680 i neste kryss. På første flate parti etter Shell, er det skiltet til Skisenter og Skytebane. Kommer du fra Aure er avkjørselen på høyre side rett før Kyrksæterøra. Følg skilting i ca.3km (inn på grusvei etter ca.300m). Når du passerer skytebanen, fortsetter du til ei trebru. Ta til venstre rett etter brua. Det står skiltet til Skisenteret. Gratis parkering

Kart løypeinfo

Forklaring på fargekoder til løypene:

Løype på kart

Lengde i km
Preparerte løyper 8,27
Lengde tur/retur (km) 8,26
Lengde en vei (km) 4,13
Stigning Meter Grader
Total stigning 182 Høydemeter

Rasfare

Værforholdene og snøstabiliteten kan endre seg raskt, husk alltid å vurdere snøskredfare før du velger tur og rute. For oppdatert snøskredvarsel i Møre og Romsdal og informasjon om hvordan du selv kan redusere din egen risiko, gå til www.varsom.no. Snøskredvarselet vil aldri være en fasit på hvor det er trygt, men vil gi deg mer informasjon om forholdene slik at du selv kan gjøre fornuftige valg.

Flest besøk 2021/2022

Navn Besøk
Gjertrud Aunli 11
Merkesnes Håvard 9
Siv Sødal 5
Per Sødal 4
Maria Sødal 4
Åse Sødal 3
ove Grøtan 3
Anders Olai Aunli 3
Geir Hansen 2
Olav Buhaug 2

Besøkslogg

Dato Antall besøk
28. January 1
27. January 1
26. January 1
25. January 1
22. January 1
21. January 1
20. January 1
17. January 1
15. January 2
11. January 2

Turer i nærheten

Hovedsponsor:

Samarbeidspartnere: